Αρχική » » Με το όπλο παρά πόδα της 04 Οκτ 2014

Με το όπλο παρά πόδα της 04 Οκτ 2014


✓ Περιοδείες στα παραρτήματα της ΕΑΑΣ ανά τη χώρα ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ, υποστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Δανιάς. Στόχος η ενημέρωση των αποστράτων από «πρώτο χέρι» για χα προβλήματα που τους απασχολούν και τις ενέργειες της ΕΑΑΣ για την επί­λυσή σους, η καταγραφή των απόψεων των παραρτημάτων και βεβαίως η δυνα­μική επανεκκίνηση, αφού το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν ηχηρά προβλή­ματα σε κατά τόπους Ενώσεις. Η αρχή έγινε από την Αιτωλοακαρνανία, την Άρτα και την Πρέβεζα, με την προσέλευση να είναι παραπάνω από ικανοποιητική. 

✓ Με ανάρτησή του στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος (φωτό), ευχήθηκε καλή... συνέχεια και ευχαρίστησε τον σμήναρχο (I) Κώστα Μπούζο «για τις πολύτιμες υπηρεσίες ως Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ». Λίγο νωρίτερα παρουσία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του ΥΠΕΘΑ και του προσωπικού των τμη­μάτων ενημέρωσης των τριών κλάδων, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον απερχόμενο εκπρόσωπο Τύπου, ο σμήναρχος (I) Κ. Μπούζος είχε παραδώσει τα καθήκοντά του στον αντισυνταγματάρχη (ΛΒ), Νικόλαο Χολέβα. 

✓ Αίτημα προς τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων να υπάρχει ελαστική αντιμετώπιση σε συγκεκριμέ­νες κατηγορίες στρατιωτικών που είναι γονείς σε ό,τι αφορά την ώρα προσέλευ­σής τους στην υπηρεσία υπέβαλε με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. Όπως σημει­ώνει η ΠΟΕΣ ειδικά για τους γονείς μι­κρών παιδιών, η μετάβαση των παιδιών τους στο σχολείο εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους και για αυτό μια λύση θα ήταν να δοθεί διαταγή στις διοικήσεις των Μονάδων, για τους στρατιωτικούς με τέκνα έως δώδεκα ετών, να προσέρ­χονται στις Μονάδες τους μία ώρα αργότερα. 

✓ Τη δυνατότητα και όχι την υποχρέωση, όπως τονίζει το ΓΕΣ, στις Διοικήσεις να χορηγούν αθροιστικά και κατόπιν έγγραφης αιτήσεως του ενδιαφερομένου μαζί με την κανονική άδεια - ΑΜΔ και τις απαλλαγές από εκτέλεση υπηρεσίας, παρέχει το Φ.440/30/948007/Σ. 157/08-9-2014 έγγραφο του ΓΕΣ. 

Κ.Α. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-04/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger