Αρχική » » ΓΑΠ 2: Η επίθεση των κλώνων

ΓΑΠ 2: Η επίθεση των κλώνων


Σιγά που ο Τσίπρας θα είχε πρότυπο τον Ανδρέα με τα ασίκικα ζεϊμπέκικα και τις εθνικιστικές κορόνες. Τον Γιώργο αντιγράφει! 

Αρχικά είχαμε ανησυχήσει. «Εγώ είμαι το ΠΑΣΟΚ σας» είχε πει ο ροζοτρέντουλας Αλέξης σε ομιλία του στην Πάτρα κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στα τηλεοπτικά πλάνα αν πίσω του «καθόσαντε» (μην ταράζεστε, στη δημοτικιά το ρήμα φαίνεται πιο ΣΎΡΙΖΑ) μορφές όπως ο αμίλητος Χαραλαμπόπουλος, ο δημεγέρτης Κουλούρης, η πράσινη Νεφερτίτη Βάσω Παπανδρέου και ο εκκωφαντικός Άκης Τσοχατζόπουλος. 

Έτι δε, στα ώτα μας είχαν μπουκάρει ψύλλοι ότι...
ο Κώστας Μακιαβελιώτης ο όλβιος δόλιος εκ Δολιανών, τον προπονούσε στα επικοινωνιακά και τον ντόπαρε σε τακτά χρονικά διαστήματα με δόσεις πολιτικού αμορα­λισμού και ιχνοστοιχεία απαγορευμένης Κουτσογιωργίνης (θανατηφόρα για την πολιτική σε οποιαδήποτε δο­σολογία). Κολοκύθια πάτερα! Του αρέσουν του Αλέξη οι παλαιοπασόκοι στελεχάριοι και ψηφοφόροι, αλλά μέχρις εκεί. Μπορεί να μπάζει στο παρδαλό μωσαϊκό της Κουμουνδούρου υπασπιστές του Άκη, αλλά δεν τους εγκαθιστά στην ψυχή του. Ως πρότυπο ζωής έχει τον υιό! Τον ΓΑΠ ή Τζέφρυ ή «παγκόσμιο στοχαστή» η «κωπηλάτη» ή Μίστερ ΔΝΤ ή ακάματο σαρδαμιστή. Ακολουθεί τα βήματα του με ευλάβεια. Όλως τυχαίως τα γιωργακικά χνάρια οδηγούν σε ξαπλώστρα! 

Μούλτι-μπούλης 

Όλα τα παραπάνω δεν γράφονται αβασάνιστα και άνευ πειστικής τεκμηρίωσης. Εχθές η «δημοκρατία» έγραφε, και μάλιστα πρωτοσέλιδα, ότι ο βασικός συνισταμένος του ΣΥΡΙΖΑ, Alexis, συμπλήρωνε τη «19η ημέρα διακοπών»! Μόνο αρχηγός εξωκοινοβουλευτικού κόμματος (ή ο ΓΑΠ) δικαιολογείται να έχει… χτυπήσει 19 ημέρες ρέκλας και να οδεύει ολοταχώς προς τον μήνα. Αν είσαι εντός Βουλής -και δη ο επικεφα­λής της αξιωματικής αντιπολίτευσης- και έχεις βαρεθεί να μετράς κόκκους άμμου σε μαγευτικές παραλίες, τότε έχεις βαλθεί να σπάσεις τα ρεκόρ του ανθρώπου που μεταμόρφωσε, από κούκλα σε πανούκλα, την Ελλάδα. 

Είσαι επίδοξος Γιώργος Παπανδρέου κι ας μην το παραδέχεσαι. Ούτως η άλλως, στα γεωπολιτικά συμφωνείτε απόλυτα. Και στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για όλους τους ανθρώπους πλην των Ελλήνων. 

Κοντολογίς, η συνάφεια των δυο προσώπων και η εκλεκτική τους συγγένεια ξεκινάει από την υιοθέτηση της ατζέντας των σκληροπυρηνικών Ντέμοκρατς των ΗΠΑ και σταματάει στους αναρίθμητους ουζομεζέδες των παραθαλασσίων εστιατορίων. Το μούλτι-κούλτι του πολυπολιτισμού πάντοτε αποτελεί αντικείμενο λατρείας έκαστου μούλτι-μπούλη, που απεχθάνεται την εργασία. Έτσι σώζουν την Ελλάδα από τους Έλληνες. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/8/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger