Αρχική » » Αρπαχτές ανά τον κόσμο

Αρπαχτές ανά τον κόσμο


Ξεχάστε τις εκ των ενόντων συναυλίες του στιλ «Η Στέλλα Μπεζαντάκου για μία βραδιά στο Ξυλόκαστρο». Νοικιάστε τον ΓΑΠ!

«Ενοικιάζεται ο Γιώργος Παπανδρέου!» έγραφε το newsbomb.gr και δεν τρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Πού να τρέχεις τώρα για να κλείσεις τον «Ξανθό Μά­γο» για παιδικά πάρτι ή κάποιον τυχάρπαστο ντυμένο Μπόζο που περπα­τάει σε ξυλοπόδαρα; Μπορείς να μισθώσεις κοτζάμ Παπανδρέου και να ...κάνεις τη δουλειά σου; Ναι! Η είδηση ισχύει. Η αμερικανική ατζενσία «The Harry Walker Agency» ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της http://www.harrymalker.com ότι νεοσύλλεκτος στο δυναμικό της είναι και ο παγκοσμίου φήμης κωπηλάτης, δρομέας, ποδηλά­της, παγκόσμιος στοχαστής και Μπάτμαν της χρεοκοπίας κ. Γεώργιος Αν­δρέα Παπανδρέου. 

Αντί σεβαστού τιμήματος, μπορείς να τον κλείσεις για μια βραδιά (ίσως και πρωί, αν δεν είναι αγουροξυπνημένος κι έχει χωνέψει το σούσι) για να σου τραβήξει μια αναλυσάρα πώς να γλιτώσεις από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Ε.Ε. Η αφόρητα εγκωμιαστική πε­ριγραφή που κάνουν για τις «δεξιότητες» του αλησμόνητου πρωθυπουργού της «πράσινης ανάπτυξης» επι­βεβαιώνει τη φήμη της Αμερικής ως «χώρας της ευκαιρίας». Αφού θεωρούν τον Γιώργαρο τόσο τιτανοτεράστιο, τότε κι ο έσχατος των Ελλήνων μπορεί να πουλήσει τη γέφυρα του Μπρούκλιν στον ίδιο τον Ομπάμα! 

Προλάβετε! 

Η ιστοσελίδα της ατζενσίας που προμοτάρει τον ΓΑΠ μάς ενημερώνει ότι ο αιώνιος τουρίστας «έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό "Foreign Policy" στον κατάλογο με τους "100 κορυφαίους παγκόσμιους στοχαστές" του έτους 2010 επειδή "έκανε το καλύτερο στη χειρότερη χρονιά της Ελλάδας"». Διαβάζοντας τα παραπάνω, αναρωτιέσαι αν έχει επιτραπεί η χρήση πα­ραισθησιογόνων και ψυχοτρόπων ουσιών στις ΗΠΑ. 

Σιγουρεύεσαι ότι ο συντάκτης του διθυράμβου είναι ντιπ καταντίπ «φτιαγμένος», όταν ρίχνεις μια ματιά και στα παρακάτω: «Σ΄αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια δι­ορατική ματιά στην οικονομική κρίση αλλά να κοιτάξουν και μπροστά - εκεί όπου οδεύουμε». 

Τελικά, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Επειδή πολύς κόσμος ψάχνει τον ΓΑΠ στις παραλίες της χώρας για να του δώσει τα... συχαρίκια που μας έβαλε στο ΔΝΤ, τώρα μπορούμε να εξασφαλίσουμε άνετα μια συνάντηση μαζί του. Θα τσοντάρουμε όλοι και θα κανονίσουμε μια ομιλία του στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, ούτως ώστε να υπάρχουν και σε αφθονία οι... πρώτες ύλες για την έμπρακτη επίδειξη ευγνωμοσύνης. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-31/8/2012)

1 σχόλια:

  1. ΑΠΑΙΧΤΟ !!!! ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΗΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger