Αρχική » , , , , » «Μηχανισμός» ελέγχου αντιδράσεων για την μη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ;

«Μηχανισμός» ελέγχου αντιδράσεων για την μη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ;


ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ και λίγο στα στρατιωτικά. Όχι. Δεν αποφάσισε η στήλη ξαφνικά να κάνει ρεπορτάζ υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Απλά πληροφορούμαστε ότι έχει ξεκινήσει «διαχείριση» σχετικά με τις λογικές οικονομικές απαιτήσεις των στελεχών ΕΔ-ΣΑ και την προσπάθεια της κυβέρνησης να μην τους καταβληθούν τα επιδικασμένα από το ΣτΕ χρήματά τους. Πρόσφατες είναι οι κινητοποιήσεις με αίτημα η κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Μαθαίνουμε όμως ότι ήδη έχει ετοιμαστεί μηχανισμός ελέγχου των αντιδράσεων από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και σε συνεννόηση με ομάδα συνδικαλιστών υπό τον υπηρετούντα στο γραφείο του υπουργού αντισυνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη. Σκοπός της κυβέρνησης είναι και τα χρήματα να μην καταβληθούν και φυσικά να μην κλιμακωθούν οι διαμαρτυρίες κι έχουμε πάλι τίποτα «ντου» αγανακτισμένων στο ΓΕΕΘΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ το γεγονός ότι ο κ. Τσουκαράκης λόγω της απροθυμίας του να συμμετάσχει σε οργανωμένες αντιδράσεις διεκδίκησης των επιδικασμένων χρημάτων από το ΣτΕ συγκεντρώνει τα πυρά από όλες τις άλλες ομάδες ενστόλων, όπως οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί και οι πυροσβέστες που τον κατηγορούν για «ενδοτισμό στην κυβέρνηση» και προσωπικές βλέψεις για την πορεία της καριέρας του εντός του κυβερνώντος κόμματος.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ επιχειρείται η «άλωση» του στρατιωτικού συνδικαλισμού και τις εκλογές-παρωδία που πήγαν να στηθούν με συμμετοχή καμιάς εκατοντάδας φιλοκυβερνητικών στρατιωτικών που ήθελαν να ψηφίσουν μόνοι για λογαριασμό 60.000 στρατιωτικών και για τους αποκλεισμούς που επιχειρήθηκαν θα ασχοληθούμε σε επόμενο δημοσίευμα. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η αριστερή κυβέρνηση επιδιώκει να καταπατήσει εργασιακά δικαιώματα και να ελέγξει τις αντιδράσεις φιμώνοντας τον συνδικαλισμό, κι ας κόπτεται για τον μαρξισμό και τα δικαιώματα του πόπολου.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να ελεγχθεί είναι ένα περίεργο «τρίγωνο» μεταξύ φιλοσυριζαίων, όπως πληροφορούμαστε, στρατιωτικών συνδικαλιστών, γνωστού δικηγόρου (που σχετίζεται με τέως προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει αναλάβει εργολαβικά τις υποθέσεις για τις οφειλές του ΣτΕ παίρνοντας έως και 70 ευρώ το κεφάλι στρατιωτικού) και μιλιταριστικού δήθεν ενημερωτικού site, που στέλνει με τη βοήθεια συνδικαλιστών «πελατεία» στο γραφείο τάζοντας μισθολογική αποκατάσταση.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΛΗ «I cash» 13/11/2016 – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

(staratalogia.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger