Αρχική » , , , , , » ΤΑ «ΒΡΟΝΤΗΞΕ» ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! Εντυπωσιακές βολές από πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων (Εικόνες)

ΤΑ «ΒΡΟΝΤΗΞΕ» ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! Εντυπωσιακές βολές από πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων (Εικόνες)


Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2016, εκτελέσθηκαν Βολές Πυροβολικού στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού. Η εκπαιδευτική δραστηριότητα αποτέλεσε το επιστέγασμα της συναφούς εκπαίδευσης που διεξήχθη από τις Μονάδες Πυροβολικού του Σώματος.

Δοκιμάσθηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Μοιρών Πυροβολικού Μάχης και επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού, η υψηλή διαθεσιμότητα και αξιοπιστία των συστημάτων, καθώς επίσης και η μεγάλη ισχύ πυρός που δύναται να παρέσχει με ακρίβεια το Πυροβολικό.

Δείτε παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εκτέλεση Βολών των Μοιρών Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger