Αρχική » , , , » «Τσεκούρι» σε βασικά επιδόματα Στρατιωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τσεκούρι» σε βασικά επιδόματα Στρατιωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΓΡΙΟ ΚΑΨΩΝΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ο Αντώνης Μυλωνάκης σχολιάζει, στην χθεσινή (16/11/2016) βραδυνή εκπομπή του, «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ», στο ΑΡΤ tv, σε συνεργασία με τον οικονομικό συντάκτη Σπύρο Σταθάκη, το επικείμενο «κόψιμο», από το ΥΠΕΘΑ, βασικών επιδομάτων των Στρατιωτικών (πτητικό ή επικινδυνότητας από πιλότους - αλεξιπτωτιστές - βατραχανθρώπους, επίδομα παραμεθορίου - σκαφών, συνυπηρέτησης στελεχών ΕΔ που πλέον θα δικαιούνται μόνο ο ένας από τους δυο συζύγους, αλλοδαπής κ.λπ.). Επίσης, καλεί τον κ. Καμμένο να βγει αύριο (17-11-2016) το πρωί και να κάνει σχετική διάψευση.

Στις 06-07-16, ο ίδιος ο κ. Καμμένος κατέθεσε έγγραφο της ΓΔΟΣΥ (το οποίο δεν κυκλοφόρησε), στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στο οποίο φαίνονται τα ισοδύναμα (κωδικοί) προκειμένου να μην ισχύσει η τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση για το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων.

Τα χρήματα που αναμένεται να εξοικονομηθούν συνολικά, από τις υπόψη περικοπές, δεν φτάνουν ούτε τα 7-8 εκατ. ευρώ περίπου, δηλαδή «ψίχουλα».

Δείτε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο:


(staratalogia.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger