Κότες ... Αθηνών!


Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Την ώρα που ο Τσίπρας κόβει βόλτες στην Αβάνα της Κούβας για να... θρηνήσει το ίνδαλμά του Φιντέλ Κάστρο -ρε Αλέξη για ρώτα και τον Πούτιν γιατί δεν θα πάει στην κηδεία του Φιντέλ, δεν μπορεί... μεγαλύτερος είναι κάτι θα ξέρει!- ο Ερντογάν ετοι­μάζεται να προσαρτήσει το κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου στην τουρκική επικράτεια, ενώ ορέγεται και το... νότιο!

Προσέξτε καλά την αποστροφή του λόγου του Ερντογάν: "Αυ­τή τη στιγμή, μίλησα και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, του είπα να κάνουμε και διμερή συνάντηση και πολυμερή και όλα αυτά να συζητηθούν. Πλέον αυτή η ιστορία δεν μπορεί να τραβάει τόσο. Δηλαδή μέχρι τέλος του χρόνου αυτό το θέμα πρέπει να καταλήξει κά­που. Αλλά εάν λένε 'αυτά τα εδάφη θα γίνουν δικά μας, η εξουσία θα είναι μό­νο δική μας’, τότε δεν μπορεί να λει­τουργήσει έτσι... Αυτοί κάνουν όπως η πεινασμένη κότα που νομίζει ότι της α­νήκει όλο το πίτουρο στην αποθήκη".

Καταλάβετε... ηλίθιοι των Α­θηνών, που πίνετε τα... ρούμια σας στην Κούβα, ενώ η πατρίδα βρίσκεται ουσιαστικά σε πόλεμο; Ο Ερντογάν σας έδωσε διορία μέχρι το τέλος του έ­τους για να... κατεβάσατε τα βρακιά σας και να του τα δώσετε όλα σαν κα­λές... κότες που είστε: Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο!

Διαφορετικά ο... κόκορας Ταγίπ θα επιχειρήσει να τα πάρει μόνος του, όσο εσείς θα κακαρίζετε προς ΟΗΕ και λοιπές "συμμαχικές" δυνάμεις, ώστε η Τουρκία να... σεβαστεί τις διε­θνείς συνθήκες.

Τότε θα είναι αργά και το μόνο που θα κάνετε είναι να... ρουφήξετε το αυγουλάκι σας, κότες των Αθη­νών! Μοναδική πλέον ελπίδα του έ­θνους οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες έχουν δώσει όρκο να μην ξαναπατήσει τούρκου ποδάρι στα ιερά χώματα της Ελλάδας!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-30/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger