Αρχική » , , , , » Τουρκικό ελικόπτερο πάνω από τη ν. Παναγιά... «Καταρρίψτε το που να πάρει!»

Τουρκικό ελικόπτερο πάνω από τη ν. Παναγιά... «Καταρρίψτε το που να πάρει!»


«Αν είναι δυνατόν πια να το παίζουμε ψύχραιμοι την ώρα που οι Τούρκοι επιχειρούν καθαρά επιθετικές ενέργειες χαράματα πάνω από την νήσο Πανα­γιά και δεν το καταρρίπτουμε! Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να αντιδράσουμε και να ρίχνουμε πια στους Τούρκους Πασάδες που μισοί είναι Φυλακή και οι μισοί εξαφανισμένοι! Αν δεν αντιδράσουμε και δεν το καταρρίψουμε έστω και κατά λάθος «σε λίγο τα πράγματα δεν θα μαζεύονται! [...] Πουθενά στον Κόσμο δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό και να μην αντιδράσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις δυναμικά ...

Εκτός και αν θέλουμε το Στράτευμα να κάνει Παρελάσεις και Αεροδιακομιδές και τους Μαχητές να στήνουν σκηνές για Λαθρομετανάστες! Εκτός αν περιμένουν να κάνουν και Αεροπόβαση οι Τούρκοι και μετά να αντιδράσουμε, και να ελπίσουμε βέβαια ότι δεν θα είχα­με και ταυτόχρονη απόβαση Τούρκων Κομάντος... Αν περιμένουμε τότε να αντιδράσουμε! Απλά έχουμε τελειώσει και δεν το ξέρουμε!»

veteranos.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger