Αρχική » » Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ: Έχασε την προεδρία στο... νήμα

Μ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ: Έχασε την προεδρία στο... νήμα


ΕΧΑΣΕ στο νήμα τη θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ ο αρχη­γός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος. Τη θέση κέρδισε ο υποψή­φιος της Τσεχίας, μιας εκ των χωρών του ονομαζόμενου σκληρού υπερατλαντικού πυ­ρήνα της Ευρώπης (Πολωνία, Τσεχία, χώρες της Βαλτικής και, δευτερευόντως, Ουγγαρία χαρακτηρίζονται ως η πιο φιλο-αμερικανική τάση εντός της Ε.Ε.). 

Εκτιμάται λοιπόν ότι στην εκλογή κυριάρχησε το κριτή­ριο της κόντρας με τη Ρωσία. Η ψηφοφορία έγινε ...το περα­σμένο Σάββατο κατά τη Σύνο­δο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ σε επίπεδο Αρχηγών Ε.Δ., στο Βίλνιους της Λιθου­ανίας. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Τσέχος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Petr Pavel. Ο Μ. Κωσταράκος πέρα­σε στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας, αλλά τελικά έχασε για λίγες ψήφους. Τον Έλληνα υποψήφιο φέρεται να στήριζε και η Γερμανία.

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-22/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger