Αρχική » , , , » Το μισθολόγιο ο Καμμένος και η “διαταγή 227” που του έχουν εκδώσει οι στρατιωτικοί

Το μισθολόγιο ο Καμμένος και η “διαταγή 227” που του έχουν εκδώσει οι στρατιωτικοί


Καλώς υπογράφει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, όσα ο οικονομικός υποστράτηγος Ζαχαρίας Πρασσάκης έγραψε στο έγγραφο απάντηση προς του υπουργείο Οικονομικών για το απαράδεκτο και ανεφάρμοστο σχέδιο ειδικού μισθολογίου.

Το ερώτημα όμως είναι τι θα κάνει, αν το υπουργείο Οικονομικών επιμείνει σ΄ αυτό το σχέδιο ή σε κάποιο παρόμοιο εξίσου απαραδεκτο; Δεν θ΄ αρκεί η καταγραφή των αυτονόητων δικαίων των στρατιωτικών σ΄ ένα έγγραφο…Μέχρι που είναι διατεθειμένος να φθάσει ο Καμμένος, αν οι Τσακαλώτος-Χουλιαράκης επιμείνουν να αντιμετωπίζουν τις ΕΔ σαν μια ΔΕΚΟ;

Ο ΥΕΘΑ εμφανίζεται εξαιρετικά σίγουρος για την κατάληξη που θα έχει η υπόθεση του νέου ειδικού μισθολογίου για τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας. Η αυτοπεποίθηση ποτέ δεν του έλειψε ως γνωστόν. Επίσης ο Καμμένος δείχνει να έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να τον έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις στους στρατιωτικούς.

Ούτε η αυτοπεποίθηση, ούτε η εμπιστοσύνη προς τον Τσίπρα βοήθησαν τον Καμμένο στην κόντρα που προέκυψε με τον Γιάννη Μουζάλα. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε.Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι ότι το θέμα του Ειδικού Μισθολογίου θα πάει τόσο καλά όσο πιστεύει ο Καμμένος. Χωρίς να θέλουμε να “ευλογήσουμε τα γένια μας”, νομίζουμε ότι με τα δημοσιεύματά μας “χαλάσαμε τη σούπα” όσων είχαν σκεφτεί το “κόλπο” της προσωπικής διαφοράς. Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κάτι άλλο θα σκεφτούν για να παρουσιάσουν ένα μισθολόγιο το οποίο θα έχει περικοπές τις οποίες …δεν θα παραδέχονται.

Το θέμα των μειώσεων στις αποδοχές των στρατιωτικών για τον Καμμένο δεν είναι όπως αυτό με τον Μουζάλα. Δεν έχει περιθώριο να κάνει ούτε βήμα πίσω εκτός αν θέλει να “αυτοκτονήσει πολιτικά”.

Δεν ξέρουμε αν έχουν κάποια βάση τα σενάρια που θέλουν την Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη να έχουν “σηκωθεί από τον πάγκο” για “ζέσταμα”. Ο Καμμένος προφανώς και δεν έχει πρόθεση να φύγει από την κυβέρνηση. Αλλά αν ο κυβερνητικός του εταίρος τον “πουλήσει” στο θέμα του μισθολογίου δεν θα είναι στο χέρι του να παραμείνει κάνοντας οποιοδήποτε ελιγμό ή οπισθοχώρηση. Ο Καμμένος έχει βγει σ΄ ένα πεδίο μάχης στο οποίο οι στρατιωτικοί έχουν εκδώσει “διαταγή 227”,όπως ο Στάλιν: όποιος υποχωρεί εκτελείται! Πολιτικά εννοείται…

aetos-apokalypsis.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger