Αρχική » , , » Επιτελείς ΓΕΑ: « Τα F - 4Ε Phantom έχουν ακόμη μέλλον στην ΠΑ»

Επιτελείς ΓΕΑ: « Τα F - 4Ε Phantom έχουν ακόμη μέλλον στην ΠΑ»


Αυτό δήλωσε υψηλά ιστάμενη πηγή της ΠΑ, σχολιάζοντας την αποστολή των αεροσκαφών στο διεθνές Air Show RIAT 2016, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στη Βρετανία. Τα αε­ροσκάφη της 399 Μοίρας μαγνήτισαν τα βλέμματα των επισκε­πτών στο αεροδρόμιο του Fairford. Μπορεί να μην πραγματο­ποίησαν επίδειξη, όπως τα F-16 της ομάδας επίδειξης «ΖΕΥΣ», καθώς η παρουσία τους αφορούσε μόνο το στατικό κομμάτι του Air Show, εντούτοις και μόνο το γεγονός της άφιξης προκάλεσε σημαντικό ενδιαφέρον. 

Όπως συμπλήρωσε η ίδια πηγή, «τα αεροσκάφη θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται, καθώς συνιστούν αξιόπιστες πλατφόρμες μεταφοράς όπλων βλημά­των BVR και κατευθυνόμενων βομβών και η ΠΑ δεν έχει την πολυτέλεια να προχωρήσει σε απόσυρση του τύπου από τη στιγμή που αφενός έχουν αναβαθμιστεί, και αφετέρου δεν υπάρχει αντικαταστάτης στον ορίζοντα». Σε ερώτηση εάν ισχύει παλαιότερη φημολογία για συνένωση των δύο Μοιρών 338 και 399 σε μία, η ίδια πηγή σχολίασε πως μπορεί αυτό να είχε εξεταστεί ως σκέψη, αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται σήμερα.

Π.Σ.
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-30/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger