Αρχική » , , , , » «Ακριβή» η εγκατάσταση στη μεθόριο και τα νησιά για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς

«Ακριβή» η εγκατάσταση στη μεθόριο και τα νησιά για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς


Τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, τα οποία έχουν και τις περισσότερες μεταθέσεις, αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα με την εγκατάστασή τους. Επειδή τα ενοίκια στη μεθόριο και νησιά είναι ακόμη πολύ υψηλά, οι ντόπιοι ενοικιαστές δεν καταλαβαίνουν από κρίση και εκμεταλλεύονται τις ανάγκες των στρατιωτικών, οι αιτήσεις για δωρεάν εγκατάσταση στα στρατιωτικά οικήματα είναι πολύ περισσότερες από τα διαθέσιμα διαμερί­σματα και υποχρεωτικά γίνεται επιλογή.

Τα κριτήρια επιλογής, όμως, δεν είναι αντικειμενικά και ο σχετικός κανονισμός θα έπρεπε να είχε αλλάξει από χρόνια. Έτσι πολλοί στρατιωτικοί καταφεύγουν σε διάφορα «κόλπα», για να εξασφαλίσουν δωρεάν κατοικία, όπως εικονικά διαζύγια και φανταστικά προβλήματα υγείας μελών των οικογενειών τους και ζητούν στέγαση κατ’ εξαίρεση. Η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ θα πρέπει να παρέμβει πάραυτα, διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-06/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger