Αρχική » , , , , » Μοιράζει κρυφά δημόσιο χρήμα για τζαμιά ο ψευτολόγος των ΑΝΕΛ

Μοιράζει κρυφά δημόσιο χρήμα για τζαμιά ο ψευτολόγος των ΑΝΕΛ


Δυστυχώς γι αυτό τον έχουν πάρει όλοι πια χαμπάρι. Κάνει ότι δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για το τέμενος και δίνει παραδάκι στους λαθραίους.

Το παραμύθι από τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ συνεχίζεται κανονικά. Αφορμή ήταν αυτή τη φορά το θέμα του τεμένους στον Βοτανικό που δεν ψήφισαν στη Βουλή προσποιούμενοι ότι το κάνουν για λόγους πατριωτι­σμού. Την ίδια ώρα όμως ο υπουρ­γός Πάνος υπογράφει στα μουλωχτά αποφάσεις για δεκάδες χιλιάδες ευ­ρώ που περιλαμβάνουν και την κατα­σκευή χώρων λατρείας για μουσουλ­μάνους. Γι αυτό σας λέω, δεν είναι απλώς επικοινωνιακά κόλπα. Είναι παραμύθι μεγάλο..."

Στη Βουλή λοιπόν αυτές τις ημέρες ο αγορητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης είπε ότι η κατασκευή του τεμένους θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα επιχειρεί να λύσει, ότι αυτή είναι «κόκκινη γραμμή» (αχ, αχ με τις κόκκινες γραμμές...) για το κόμμα του, ότι με τις ανακατατάξεις στη Μεσόγειο δημιουργούνται νέοι κίν­δυνοι και ότι «εν πάση περιπτώσει εμείς ως Έλληνες είμαστε αντίθετοι στη δημιουργία του τεμένους...». 

Αυτά είπε από το βήμα της Βουλής για να τον ακούσουν οι ψηφοφόροι του και να πιστέψουν ότι τουλάχι­στον σε κάποιο θέμα οι ΑΝΕΛ είναι συνεπείς με αυτά που λένε...Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όμως, λίγες εβδομάδες νωρίτερα και χωρίς ...δημοσιότητα, υπέγραφαν μια ακό­μη απόφαση για να δοθούν 68.000 ευρώ για την κατασκευή του hot spot στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης. Κατά ατυχή συγκυρία για τον βουλευτή κ. Λαζαρίδη -που έλεγε όλα αυτά τα δήθεν ηρωικά στη Βουλή- το hot spot βρίσκεται στη Β’ Θεσσα­λονίκης που είναι και η εκλογική του περιφέρεια. Αλλά εκεί δεν μιλά και πολύ... Με την πρόσφατη αυτή απόφαση λοιπόν, που έχει υπογραφή 18 Ιουνίου, ορίζονται τα μέλη των επιτροπών που θα επιβλέψουν την «κατασκευή και επίβλεψη των έργων» για την «φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών» (έγγραφο στη φωτό). 

Μέσα σε αυτά τα έργα ύψους 68.000 ευρώ, την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε και συνεχίζουν να ψά­χνουν στα σκουπίδια όσο κι αν δεν τους βλέπει ο Φλαμπουράρης με την πισίνα στην Αίγινα, τι περιλαμβάνεται; Η κατασκευή χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους σε οικίσκο πρώην στρατοπέδου που ανακαινίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα άλλα hot spot για τα οποία το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με συνεχείς αποφάσεις του. Αυτή η απόφαση που σας παρουσιάζω είναι η πιο πρόσφατη και πολύ χαρακτηριστική...

Έχουμε επομένως, με αποδείξεις, τον Πάνο Καμμένο από τη μία πλευρά να χύνει ψεύτικα δάκρυα για τον ελληνισμό -εκ του ασφαλούς βέ­βαια αφού η αντιπολίτευση ήταν βέ­βαιο ότι θα ψήφιζε την κατασκευή του τεμένους- και από την άλλη να μοιρά­ζει αφειδώς χρήμα για να κατασκευά­ζονται μικρά τζαμιά όπου υπάρχουν πρόσφυγες και παράνομοι μετανά­στες. Νομίζει προφανώς ότι με το δι­πλό παιχνίδι θα μπορέσει πολιτικά να σωθεί. Δυστυχώς γι αυτόν όμως τον έχουν πάρει όλοι πια χαμπάρι...

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-06/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger