Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ


Όταν ο άνθρωπος προνοεί, έρχεται κάποια ώρα που δικαιώνεται. Για παράδειγμα, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος από την ώρα που πήγε στο Πεντάγωνο -πιθανότατα και από πριν- έχει εμμονή με τον στρατιωτικό εξοπλισμό. Παρότι είχε προκαλέσει αρνητικά, εκείνος επέμεινε να τοποθετήσει στο σκάφος του μία διόπτρα νυχτερινής όρασης, από κείνες που έχουν τα πολεμικά πλοία και επιτρέπουν την πλεύση τη νύχτα σαν να είναι μέρα. 

Ε, λοιπόν, όταν εκδηλώθηκε το αποτυχημένο τελικά πραξικόπημα στην Τουρκία ο κ. Καμμένος βρισκόταν στην Τζια και κατάφερε με τον εξοπλισμό αυτό να φτάσει ταχύτατα στη Ραφήνα και από κει στο γραφείο του. Ευτυχώς πάντως που δεν χρειάστηκε να κάνει περιπολίες -ακόμα και γι' αυτό ήταν έτοιμος...

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-07/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger