Νέα κόντρα για το επίδομα


Συνέχεια δόθηκε χθες στην κόντρα υπουργείου Εθνικής Άμυνας - ΝΔ για το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς. Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Θ. Δαβάκης κατη­γόρησε τον Π. Καμμένο ότι «συνε­χίζει να επενδύει στο ψεύδος σχε­τικά με τη χορήγηση των Ημερών Εκτός Έδρας (κακώς αναφερόμενο ως επίδομα παραμεθορίου) σε στε­λέχη που υπηρετούν στην παραμε­θόριο. Και αυτό, όταν είναι γνωστό ότι η χορήγηση των Ημερών Εκτός Έδρας έχει σταματήσει τον περα­σμένο Μάρτιο και, σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η αναδρομική χορήγησή τους. Δη­λαδή, η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη χαθεί ένα εξάμηνο». 

Απαντώντας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι, τη διετία 2013-2014, επί συγκυβέρνησής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, καταβλήθηκαν «ημέρες εκτός έδρας σε όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο που αντιστοιχούν σε μόλις 3,5 μήνες ενώ -με μικρότερο προϋπολογισμό- το 2015 καταβλήθηκαν οκτώ μήνες και το 2016 θα καταβληθεί κανονικά»...

(ΕΘΝΟΣ-31/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger