Αρχική » , , , » Άδεια υπηρεσίας ανατροφής τέκνου

Άδεια υπηρεσίας ανατροφής τέκνου


Τρέχουν και δεν φτάνουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τις άδειες ανατροφής τέκνου, αφού οι σχετικές αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στα γενικά επιτελεία από υπαξιωματικούς και αξιωματικούς κοντεύουν να ξεπεράσουν τη χιλιάδα. Αν, δε, σε αυτούς προστεθούν και οι περίπου άλλοι τόσοι που ήδη κάνουν χρήση του συγκεκριμένου δικαιώματος, τότε μάλλον δεν έχουν άδικο οι διοικητές των μεγάλων στρατιωτικών μονάδων της χώρας που τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό είναι τέτοιες που οι υπηρεσίες βγαίνουν με το... τουφέκι. 

Η συγκεκριμένη άδεια είναι διάρκειας 9 μηνών, ενώ στο τρίτο παιδί ανεβαίνει στους 12 μήνες. Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τα γενικά επιτελεία των ΕΔ να εξετάζουν αλλαγές στη συγκεκριμένη διαδικασία, με στόχο αφενός να μειωθούν οι μήνες της συγκεκριμένης άδειας και αφετέρου να μη δίνεται μονομιάς, αλλά σε δόσεις.

Γ.Δ.
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-13/08/2016)

2 σχόλια:

  1. Καλα κρασια...αντι να κλεισουν καμια μοναδα και να κανουν κανα μαζεμα...ας τις κοψουν καθε μερα θα περνω το μικρο με το καροτσι μεσα εκει να δεις γελιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τους 30 μήνες ως όριο, πρέπει να δίνεται η άδεια ανατροφής ΚΑΙ σε στρατιωτικούς μέχρι τα μωρά να γίνουν 6 ετών όπως δίδεται στο υπόλοιπο δημόσιο. ΕΠΙΣΗΣ Στο υπόλοιπο δημόσιο άδεια ανατροφής διδύμων είναι 9 + 6 μήνες. Στο στρατό δυστυχώς είναι ακόμη 9 + 1.. Μεγάλη αδικία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger