Αρχική » , , , » Σήκωσαν την τουρκική σημαία στη Σύμη;

Σήκωσαν την τουρκική σημαία στη Σύμη;


Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από το συμβάν που φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στη Σύμη, όπου κάποιοι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ύψωσαν την τουρκική σημαία σε ιστό μαζί με την ελληνική, στον κόλπο του Αγίου Αιμιλιανού. Παραμένει άγνωστο αν η σημαία υψώθηκε στον ιστό από στεριάς ή από κάποιους που αποβιβάστηκαν εκεί με σκάφος, αφού η Τουρκία απέχει κυριολεκτικά μια ανάσα από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Άγνωστος ιδιώτης που αντιλήφθηκε το παράδοξο με τις δύο σημαίες, κατέβασε σύμφωνα με δημοσίευμα, την τουρκική σημαία και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αντί να γίνει έλεγχος από ελληνικό σκάφος, στην περιοχή έσπευσε σκάφος της Frontex με σημαία Λετονίας. Ο δήμαρχος του νησιού διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έλαβε χώρα τέτοιο γεγονός στο νησί, που φέτος φέρεται να έχει την τιμητική του, μετά τα όσα συνέβησαν προ ημερών με τα τούρκικα φουσκωτά.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-03/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger