Αρχική » » Βάστα, Βαγγέλη, τα βαμπίρ!

Βάστα, Βαγγέλη, τα βαμπίρ!


Πάνε να κατασχέσουν την πασοκάρα, αλλά τούτο διαψεύδεται. Και η χρεοκοπία του διαψεύδεται. Μόνο το φαλιμέντο που μας προκάλεσε είναι αληθές... 

του Παναγιώτη Λιάκου 

Nα 'σαι τώρα ολόκληρος μπού­ας αρχηγίσκος, με τη λιμουζινάρα την κρατική, τη θωρακισμένη, των 700 χιλιάρικων (ευρώ), με τις λεζάντες σου, τις παπαρολογίες σου (εκ της «παπάρας» η λέξις, να μην παρεξηγηθούμε) στα κανάλια, τις συγκυβερνήσεις σου και λόγω ελαχίστων εκατομμυρίων (καμιά κατοστάρα πάνω κάτω) να σε απειλούν με κατασχέσεις; 

Κατασχέστους εσύ πρώτα! Πάρε το... ωραίο το ύφος το γουρλωμέ­νο, με τις παραφουσκωμένες τις μα­γούλες σου, ρίξε δυο τρία καντάρια γυαλισμένες ελληνικούρες, ύψωσε τον τόνο της φωνής, πούλα ηθική, αγόρα­σε χρόνο, κούνα και το δάχτυλο απει­λητικά, αφού το καθαρίσεις πρώτα από τα τζατζίκια, και κόψ' τους τον βήχα. Έτσι κάνουν οι σοσιαλιστές που αγωνίστηκαν για την πατρίδα στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Θόδωρου Τσουκάτου, του Τάσου Μαντέλη και άλλων ανθρωπιστών του μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας (από κανονικοί πολίτες σε νεαντερτάλιοι πρασινοφρουροί). 

Σύντροφοι και συντρόφισσες! Ο κίτρινος Τύπος έγραψε ότι πήγανε στο κόμμα του λαού και δεσμεύσα­νε 100 ψωροχιλιάρικα από τα ταμεία του. Ψεύδος μέγα. Αποδεικνύεται εύ­κολα. Ξέρει κανείς κατά πού πέφτει το ταμείο του κόμματος; Μόνο ο Τσουκάτος ήξερε και ελάχιστοι άλλοι. 

Σπορτ Μπίλυ 

Ένα επιπλέον τεκμήριο για το ανυπό­στατο των φημολογιών είναι η έξωθεν καλή μαρτυρία των στελεχών του. Τό­σα χρόνια τους ξέρουμε από την κα­λή και την ανάποδη. Είναι δυνατόν να είχαν φράγκα στην άκρη και να μην τα δίνανε σ' όσους έχουν λαμβάνειν; 

Α-πο-κλεί-ε-ται! Τρίτο και σημαντι­κότερο. Η είδησις διεψεύσθη από το κόμμα, το οποίο πάντα λέγει την αλή­θεια. Στην οργίλη ανακοίνωση οι άν­θρωποι που έμαθαν στους Έλληνες τη λέξη «ηθική» επισημαίνουν: «Περιμέ­νουμε απάντηση στην πρόσκληση μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγ­χο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρίες, και να ανακοινώ­σουν τα αποτελέσματα». Σε ελεύθερη απόδοση τούτο σημαίνει: «Γιατί να γινόμεθα μόνο εμείς ρόμπα για τα φέσια που έχουμε μοιράσει αφειδώς στην ελ­ληνική αγορά; Βάλτε και οι άλλοι κάναν χαρτογιακά να ψαχουλέψει τα δι­κά σας τα άπλυτα και μετά μιλήστε». 

Η στήλη τίθεται απεριφράστως και ενθουσιωδώς στο πλευρό του πεφωτισμένου ηγέτου Β. Βενιζέλου και προτίθεται να συμμετέχει ενεργά στην επόμενη οικονομική εξόρμηση του Κινήματος (αν προλάβει να γίνει). Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η τυχερή βαλίτσα του Τσουκάτου, που πάντοτε ερχόταν φορτωμένη με καλούδια -τύ­φλα να 'χει ο Σπορτ Μπίλυ- στην ιστο­ρική έδρα της Χαριλάου Τρικούπη. 

(Εφ. Δημοκρατία-06/06/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger