Αρχική » » Φάντασμα στη (νέα) Βουλή ο Αντ. Σαμαράς, δεν έχει... ζητήσει τον λόγο ούτε μια φορά!

Φάντασμα στη (νέα) Βουλή ο Αντ. Σαμαράς, δεν έχει... ζητήσει τον λόγο ούτε μια φορά!


ΤΟ ΠΑΓΙΟ ερώτημα που κυριαρχεί μεταξύ των πολιτών της χώρας εί­ναι εάν οι 300 βγάζουν τον μισθό τους! Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, άλλοι εμφανίζονται να είναι πιο ερ­γατικοί, άλλοι πιο... ντροπαλοί, ενώ, φυσικά, υπάρχουν και ορισμένοι που είναι φαντάσματα. 

Στην τελευταία κατηγορία ανή­κει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος...
(μέχρι την Παρασκευή) δεν είχε καταθέσει ούτε μια ερώτηση, ενώ το κόμμα δεν τον έχει τοποθετήσει σε καμία επιτροπή. Βρίσκεται, με άλλα λόγια, στο απόλυτο μηδέν! Την ίδια ώρα, ο στενός συνεργάτης του Δημήτρης Σταμάτης προχώρη­σε στην πρώτη ομιλία του την Πα­ρασκευή το πρωί κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπο­λογισμό. Όσο για την κυβέρνηση, η φωνή του αναπληρωτή υπουρ­γού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα μέχρι και την Παρασκευή δεν είχε ακουστεί ούτε μια φορά στην Ολομέλεια. 

Αντιθέτως, ο πιο «ζωηρός» βουλευτής είναι ο Χάρης Θεο­χάρης (Ποτάμι), ο οποίος έχει μι­λήσει συνολικά οχτώ φορές, ενώ τον ακολουθεί σε απόσταση ανα­πνοής με εφτά ομιλίες ο βουλευ­τής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης. Από τους αρχηγούς, τα ηνία κρατά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης με επίσης επτά ομιλίες. Μία λιγότερη έχουν κάνει ο πρώην πρόε­δρος του ΠΑΣ0Κ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος πρόεδρός της Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σε ό,τι αφορά το κυβερνητικό στρατόπε­δο, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έχει πέντε, όσες και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νί­κος Παρασκευόπουλος. 

Την ίδια ώρα, πρωταθλητής των ερωτήσεων αναδεικνύεται ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Νί­κος Νικολόπουλος, με σχεδόν διπλάσιες από τον δεύτερο βουλευ­τή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη (91 έναντι 45). Τρίτος είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευάγγελος Μπασιάκος με 32 και τέταρ­τος ο βουλευτής του ΚΚΕ Ιωάννης Δελλής. Ακολουθεί ο «σύντροφός» του Αθανάσιος Βαρδάλης, που ισο­βαθμεί στις 25 με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μπουκώρο. Πρώτος είναι και στις ανα­φορές ο Νίκος Νικολόπουλος, με αριθμό ρεκόρ (93, περισσότερες από μία την ημέρα), την ώρα που ο Γιάννης Μανιάτης, η Διαμάντω Μανωλάκου και ο Χρήστος Μπουκώρος βρίσκονται στη δεύτερη θέ­ση με μόλις εννιά αναφορές. Ακο­λουθούν με μία λιγότερη ο βουλευ­τής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος και του ΚΚΕ Αθανάσιος Βαρδάλης και Σταύρος Τάσσος. 

(ΚΥΡ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/12/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger