Αρχική » » Να ξερνάς υποβρύχια...

Να ξερνάς υποβρύχια...


Άκλαυτος πήρε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον δρόμο προς τη φυλακή, στην οποία Κύριος οίδε πόσο θα παραμείνει έγκλειστος. Είκοσι χρόνια κάθειρξη είναι αυτή, δεν είναι παίξε γέλασε. Διότι, όπως έκρινε και αποφάσισε το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος, από τη θέση του υπουργού Άμυνας διεξήγαγε μετά των συνενόχων του επι­θέσεις στα τεράστια ποσά των εξοπλισμών για να εξασφαλίσει το παρόν του ίδιου και το μέλλον της οικογένειάς του. 

Και ούτε μάτια εδάκρυσαν, ούτε καρδιές εράγισαν, όπως λέει το γνωστό άσμα. Και δεν μιλά­με εδώ για ...έναν αλήτη που πέθανε στην άκρη της πλατείας, αλλά για έναν πολιτικό που έλαμ­ψε στη μέση της πελατείας του ΠΑΣΟΚ. Δεύτερο τη τάξει στέλεχος του κόμματος, εκλεκτό του Ανδρέα, παρά λίγο πρωθυπουργό, υπουργό στις κυ­βερνήσεις του Ανδρέα και του Σημίτη. Άνθρωπο που μαζί με το ΠΑΣΟΚ και χάρις στο ΠΑΣΟΚ έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα, στη ζωή της χώρας και του καθενός. 

Τώρα οι φίλοι τον μισήσανε, οι πόρτες όλες κλείσανε. Σύντροφοι, φίλοι, συνοδοιπόροι, συνεταίροι στην άσκηση της εξουσίας ούτε ζωγρα­φιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν. Εκείνοι που μαζί του αποφάσισαν τα απίθανα και τα απίστευτα στο ΚΥΣΕΑ φοβούνται και το όνομά του να αναφέρουν. Διότι, όπως καταλαβαίνετε, ο Άκης είναι το μόνο μαύρο πρόβατο μεταξύ των ά­σπρων, ο μόνος ένοχος μεταξύ των αθώων, ο μόνος κατεργάρης μεταξύ των εντίμων. Εκείνοι που χρόνια ολόκληρα τον είχαν κορώνα στο κεφάλι τους ούτε είδαν, ούτε άκουσαν, ούτε αντιλήφθη­καν το παραμικρό. Και φυσικά κανείς, κανείς α­πολύτως, δεν συμμετείχε στο πάρτι. 

Η Ελλάδα όμως θυμάται καλά το ζεϊμπέκικο του ΠΑΣΟΚ και το χασάπικο της Ν.Δ Τα δωρά­κια, τις Ολυμπιάδες, τα Βατοπέδια, τις αγορές του αιώνα, τους εξοπλισμούς, την αρπαχτή των ι­διωτικοποιήσεων και την κοινωνικοποίηση της αρπαχτής. Ένα σύστημα που κυβέρνησε με σκάνδαλα είδε την εξουσία ως αγελάδα για άρμεγμα και σήμερα κάνει ότι δεν τον ξέρει τον κατάδικο. Διότι κόμματα και πρόσωπα προσπαθούν να α­ποφύγουν τη δική τους καταδίκη και βολεύτη­καν όλοι τους με τον αποδιοπομπαίο Άκη. 

Το χειρότερο; Με τη μνήμη δεν τα πάνε καλά οι μαζί «τα φάγανε», αλλά με τα Μνημόνια τα πά­νε μια χαρά. Και εμφανίζονται οι ολετήρες του χθες ως σωτήρες του σήμερα. Να ξερνάς δηλαδή υποβρύχια… 

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤEΡΟΥ
(ΑΥΓΗ-09/10/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger