Αρχική » » Ο Φραγκούλης Φράγκος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη!

Ο Φραγκούλης Φράγκος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη!


Μια κίνηση ανατροπής φαίνεται ότι έχει στα σκαριά η Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διεκδικηθεί με αξιώσεις η ανατροπή του Γιάννη Μπουτάρη από τον δημαρχιακό θώκο, και η πολιτική επιστροφή της Κεντροδεξιάς, σε μια περιοχή που αποτελούσε προνομιακό χώρο για εκείνη για 24 ολόκληρα χρόνια, από το 1986 μέχρι το 2010. Μέχρι δηλαδή την ήττα του Κώστα Γκιουλέκα από τον Γιάννη Μπουτάρη στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με σχετικό παραπολιτικό ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών”, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ... και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Πικραμμένου, Φραγκούλης Φράγκος είναι το πρόσωπο που ενδεχομένως θα υποστηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, απέναντι στο Γιάννη Μπουτάρη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι μια τέτοια υποψηφιότητα είχε τη στήριξη του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, του ομογενούς επιχειρηματία ο οποίος επενδύει τους τελευταίους μήνες σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Πλην του Φραγκούλη Φράγκου, για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ακουστεί κατά καιρούς ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος χαίρει εκτίμησης στην τοπική κοινωνία και θεωρείται άνθρωπος που μπορεί να επενδύσει στο έργο του, καθώς και η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, με δεκαετή κοινοβουλευτική εμπειρία και ενασχόληση τόσο με την Αυτοδιοίκηση όσο και με κοινωνικές δράσεις.

Η υποψηφιότητα του Κώστα Γκιουλέκα δεν φαίνεται να περπατάει, καθώς ο υφυπουργός Παιδείας κουβαλάει την ήττα του 2010, και στη Νέα Δημοκρατία θα ήθελαν να επιλέξουν μια “φρέσκια” υποψηφιότητα, με δυναμική νίκης.

ysterografa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger