Αρχική » , , , , » 80.000 φυλακισμένους ετοιμάζεται να προωθήσει η Τουρκία στην Ελλάδα

80.000 φυλακισμένους ετοιμάζεται να προωθήσει η Τουρκία στην Ελλάδα


Η Άγκυρα θα επαναλάβει όσα έκανε στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, ο τότε πρόεδρος της Αλ­βανίας Ραμίζ Αλία.
Στην Στιγμάδα όπου το τουρκόφιλο κόμμα DEB (ΚΙΕΦ) έλαθε το σταλινικό 97,4% στις τελευταίες ευρωεκλογές, θα στηθεί πανηγύρι για την «επι­στροφή» του γιου ενός τοπικού εμπόρου που εμπλέκεται σε σειρά αν­θρωποκτονιών στην Κωνσταντινούπολη.

Σοβαρούς κινδύνους για την Ελ­λάδα, οι συνέπειες των οποίων είναι αδύνατες προς το παρόν να εκτιμηθούν, εγκυμονεί η απόφαση του νεοσουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει τις πύλες των τουρκικών φυλακών «απελευθερώνοντας» πε­ρίπου 80.000 κρατούμενους.

Αν και εκ πρώτης όψεως υπάρχει η εύκολη εξήγηση ότι το κάνει προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα σω­φρονιστικά ιδρύματα της χώρας του προκειμένου να στεγάσει σ’ αυτά τους δεκάδες χιλιάδες συλληφθέντες από το αποτυχημένο πραξικόπημα, υπάρχει και μια άλλη -δυσοίωνη- άποψη που μας αφορά άμεσα.

Αυτή που θέλει πίσω από την κίνη­ση του τούρκου προέδρου να κρύβονται «σκοτεινά» κίνητρα, όπως να «ξεφορτωθεί» το σύνολο των εγκληματιών που μέχρι τώρα συνω­στίζονται στα κελιά, επιτρέποντάς τους ή και ενθαρρύνοντάς τους να... μεταναστεύσουν στην χώρα μας.

Κάτι που είναι πολύ απλό, καθώς όλοι αυτοί οι ποινικοί θα εμφανι­στούν, εφοδιασμένοι με γνήσια έγ­γραφα των τουρκικών αρχών ότι εί­ναι είτε Σύροι πρόσφυγες, είτε τουρκομάνοι από το Βόρειο Ιράκ.

Σε απλά ελληνικά, η Άγκυρα θα επαναλάβει όσα έκανε στα τέλη της δεκαετίας του ‘80, ο τότε πρόεδρος της Αλβανίας Ραμίζ Αλία, ανοίγοντας τις φυλακές της χώρας του σε 70.000 βαρυποινίτες που στο σύνολό τους εισήλθαν στην Ελλάδα και επιδόθηκαν στις γνωστές φρικαλεότητες και βιοπραγίες (φόνοι, ληστείες, κλοπές, βιασμοί, σωματεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών κ.τ.λ.).

Σύμφωνα με την μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού κώδικα, οι καταδικασθέντες σε ποινές φυλάκισης που μένει να εκτίσουν λιγότερο από 2 χρόνια, μπορούν να διεκδικήσουν την αποφυλάκισή τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με νέα τροποποίηση, θα δοθεί η συγκε­κριμένη δυνατότητα και σε όσους έχουν εκτίσει το ήμισυ της ποινής που τους έχει επιβληθεί.

Στην τελευταία ευνοϊκή διάταξη θα ενταχθούν και όσοι έχουν καταδικασθεί για ανθρωποκτονία, βίαια ή σε­ξουαλικά εγκλήματα που μέχρι τώρα εξαιρούνται του μέτρου.

Μόνο αυτοί που φυλακίσθηκαν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση (Βλέπε ΡΚΚ και οσονούπω τους οπαδούς του Γκιουλέν) δεν θα τύχουν του εν λόγω ευεργετήματος.

Μια άλλη πτυχή του θέματος που οι περισσότεροι την αγνοούν, είναι ότι μεταξύ αυτών που θα εξαχθούν στην χώρα μας είναι περίπου 2.500 από την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, που κατέχουν ελληνικό διαβατήριο.

Ήδη, μετά τις εξαγγελίες του τούρ­κου υπουργού Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, σε πολλά χωριά της ακριτικής περιοχής προετοιμάζονται για την υποδοχή πολλών εξ αυτών.

Στην Στιγμάδα όπου το τουρκόφιλο κόμμα DEB (ΚΙΕΦ) έλαβε το σταλινικό 97,4% στις τελευταίες ευρωε­κλογές, θα στηθεί πανηγύρι για την «επιστροφή» του γιου ενός τοπικού εμπόρου που εμπλέκεται σε σειρά ανθρωποκτονιών στην Κωνσταντι­νούπολη.

Το ίδιο και στο χωριό Άρατος της Ροδόπης, οι κάτοικοι του οποίου πρωτοστάτησαν στην συγκέντρωση που διοργάνωσε το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας κατ’ εντολήν του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στην Αλεξανδρούπολη, την ώρα που οδηγούνταν στην Δικαιοσύνη οι 8 τούρκοι στρατιωτικοί που αυτομόλησαν στην χώρα μας.

Ο φίλος του Γ.Α.Π.

Ενορχηστρωτής της επίδειξης δύ­ναμης των πρακτόρων της Άγκυρας ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, που είναι άτομο του άμεσου περιβάλλοντος του προαλειφόμενου για την ηγεσία του ΚΙΕΦ, Λεβέντ Σαδίκ.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που έχει στο γραφείο του εκτός από την σημαία της... «Ανεξάρτητης Θρά­κης» και την φωτογραφία του φίλου του, όπως τον αποκαλεί, πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο «μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις για τα δικαιώματα της μειονότητας».

Ο Ερντογάν έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον προκειμένου να εξοντώσει τους πραγματικούς ή φανταστικούς αντι­πάλους του.

Ειδικά, όταν ξέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση των Νενέκων, όταν θ’ αρχίσουν να καταφτάνουν τα κύματα των τούρκων εγκληματιών, αν και εφόσον τους ανακαλύψει, στο μόνο που θα περιορισθεί θα είναι ένα ακό­μη διάβημα διαμαρτυρίας.

Για να λάβει, ως συνήθως, μια απαξιωτική απάντηση από την Άγκυρα διανθισμένη με πολλές εθνικιστι­κές κορώνες.

(ΕΜΠΡΟΣ-03/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger