Αρχική » , , , , » Νέα επισκευαστική βάση του ΛΣ στη Θεσσαλονίκη

Νέα επισκευαστική βάση του ΛΣ στη Θεσσαλονίκη


Σημαντική ενίσχυση για τις επιχειρησιακές δυνα­τότητες του Λιμενικού Σώματος, μετά την απόφαση για τη λειτουργία επισκευαστικής ζώνης στην οποία θα συντηρούνται και θα επισκευάζονται όλα τα σκάφη του ΛΣ, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι σήμερα η συντήρηση και η επισκευή των πλωτών και χερσαίων μέσων που διαθέτουν οι υπηρε­σίες του ΛΣ, από τον Έβρο μέχρι τον Νομό Μαγνησίας και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, πραγματοποιούνταν στις επισκευαστικές εγκαταστάσεις του Πειραιά και της Ελευσίνας, με αποτέλεσμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως λόγω της απόστασης. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η λειτουργία Επισκευαστικής Βάσης Κεντρικής Μακεδονίας στον χώρο της «Αποθήκης 20» του ΟΛΘ, η οποία θα καλύ­πτει όλες τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής των μηχανών περιπολικών και γενικά όλων των πλωτών μέσων του ΛΣ, που παρουσιάζουν βλάβες και θα γίνε­ται από έμπειρο προσωπικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε προτείνει τη δημιουργία της επισκευαστικής ζώνης στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-17/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger