Αρχική » , , , , » Πάνος Καμμένος: «Υπέγραφε όλα τα εξοπλιστικά ο Στρατηγός όταν τα άρπαζε ο Άκης» - Η Απάντηση του Στρατηγού Γιάννη Δρακωνάκη: «Ψεύτη θα σε καθίσω στο σκαμνί»

Πάνος Καμμένος: «Υπέγραφε όλα τα εξοπλιστικά ο Στρατηγός όταν τα άρπαζε ο Άκης» - Η Απάντηση του Στρατηγού Γιάννη Δρακωνάκη: «Ψεύτη θα σε καθίσω στο σκαμνί»


* Η «μάχη» του Δράμαλη.
* Τι Καταλογίζουν «φιλικά» ΜΜΕ προς τον Καημένο, στον στρατηγό Δρακωνάκη που τον «κάρφωσε» για τη στολή των Ενόπλων Δυνάμεων που φοράει ο υπουργός κάνοντας τον καρνάβαλο.

Με άνευ προηγουμένου μομφές και τις συνήθεις «σκιές» λάσπης που συνηθίζει να ρίχνει σε όσους τον στριμώχνουν και τον εξευτελίζουν (όπως του πρέπει για τις συνεχείς πολιτικές ανοησίες που διαπράττει), απάντησε ο «στρατάρχης» Καμμένος στον στρατηγό Δρακωνάκη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, με μια ανοικτή επιστολή - φωτιά τον αποκαθήλωνε και τον ξεμπρόστιαζε. 0 κ. Ιωάννης Δρακωνάκης. Αντιστράτηγος ε.α, επίτιμος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας, ουσιαστικά γκρέμισε τη μανία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, να εμφανίζεται και να φωτογραφίζεται με στρατιωτική ενδυμασία. Με το θάρρος της γνώμης του, ο στρατηγός είπε μεγαλόφωνα αυτό που ψιθυρίζει όλη η Ελλάδα: «Δεν μπορεί ο κ. Καμμένος να μετατρέπει τη στρατιωτική περιβολή σε επικοινωνιακό τσίρκουλο».

Ο καταδρομέας - στρατηγός ανάρτησε την επιστολή του στο ίντερνετ και αποδομεί πλήρως τα επικοινωνιακά, πολιτικά καραγκιοζιλίκια που διασύρουν όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που τιμούν με την ψυχή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα τα «πράσινα μπερέ» και το Εθνόσημο. Ως απάντηση, ο κ. Καμμένος, απάντησε με ύβρεις: «Αυτός ο κύριος που με κατηγορεί, ήταν επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων όταν τα άρπαζε ο Άκης», ανέφερε ο «στρατάρχης» και γύρισε πάλι τον ανεμιστήρα με τη λάσπη. Και αμέσως μετά έπιασαν δουλειά τα «έμμισθα παπαγαλάκια» που πληρώνει ο Καμμένος στο ΥΠΕΘΑ με λεφτά του λαού, μέσω των φιλικών ιστολογίων. Διαβάστε τη συνέχεια της λάσπης, προς τον στρατηγό των καταδρομών και ένα απόσπασμα από όσα του καταμαρτυρούν (πάντα βέβαια ανωνύμως) «:..Πάμε τώρα στον απόστρατο κύριο Ιωάννη Δρακωνάκη, που φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική, ειδικά στα του στρατεύματος.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση λοιπόν, είναι πως ο κύριος Δρακωνάκης, ενεργός σε όλη αυτή την κατάμαυρη για το στράτευμα εποχή, δεν μίλησε ούτε για τον Τσοχατζόπουλο, ούτε για τον Παπαντωνίου με τους λογαριασμούς στην Ελβετία, ούτε για τον Βενιζέλο που έβαλε τον Σάφα από την πίσω πόρτα, ούτε για τα υποβρύχια, ούτε για τα Leopard, τα ΝΗ-90, τα Daimler - Benz κλπ», αναφέρουν οι «έμμισθοι παπαγάλοι» του Καμμένου και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο: «Δεν προσεβλήθη όταν ο Αλ Καπόνε της πολιτικής, Βενιζέλος, αποκάλεσε τους ήρωες των Ε.Δ «αντιπαραγωγικούς»! Δεν προσεβλήθη ούτε όταν τα πολιτικά κτήνη ατίμαζαν τους νεκρούς των Ιμίων διασύροντας την στρατιωτική ηγεσία για να καλύψουν την προδοσία τους. «Προσεβλήθη» επειδή ο Καμμένος δεν φόρεσε λαμέ πιτζάμα πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά διανυκτέρευσε στο φυλάκιο με το τζάκετ, για εξηκοστή φορά. Και εδώ έρχεται συνειρμικά το ερώτημα: Τι έκανε ο απόστρατος σήμερα κύριος Δρακωνάκης αυτές τις μαύρες εποχές; Ειδικά την εποχή 1997 - 2000 όπου το στράτευμα διασύρθηκε, ντροπιάστηκε, αρμέχτηκε για να γεμίσουν προσωπικοί λογαριασμοί πολιτικών και - δυστυχώς - ενστόλων; Ήταν σε κάποια μάχιμη μονάδα; Ή μήπως εκείνη ακριβώς την περίοδο ήταν στην στοργική αγκαλιά του Πενταγώνου και μάλιστα στο τμήμα των εξοπλιστικών; Διότι δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για αυτή την «σιωπή» από αυτή που γλαφυρά και υπερχρονικά αναγράφεται ως αυταξία στο Άγιο Ευαγγέλιο: Ούαι ύμίν, γραμματείς καί Φαρισαίοι ύποκριταί, όδπγοί τυφλοί, οΐ διυλίζοντες τόν κώνωπα, τήν δέ κάμηλον καταπίνοντες!

Ούαί ύμίν, γραμματείς καί Φαρισαίοι ύποκριταί, ότι καθαρίζετε τό έξωθεν τού ποτηρίου καί τής παροψίδος, έσωθεν δέ γέμουσιν έξ άρπαγής και αδικίας. Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισον πρώτον τό έντός του ποτηρίου και τής παροψίδος, ίνα γένηται καί τό εκτός αυτών καθαρόν.

Ούαί ύμίν, γραμματείς καί Φαρισαίοι ύποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οΐτινες έξωθεν μέν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δέ γέμουσιν όστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας, οΰτω καί ύμεΐς έξωθεν μέν φαίνεσθε τοΐς άνθρώποις δίκαιοι, έσωθεν δέ μεστοί έστε ΰποκρίσεως καί άνομίας.

Ούαί ύμίν, γραμματείς καί Φαρισαίοι ύποκριταί, ότι οίκοδομεΐτε τούς τάφους τών προφητών καί κοσμείτε τό μνημεία τών δικαίων, καί λέγετε· εί ήμεν έν ταΐς ήμέραις τών πατέρων ήμών, ούκ όν ήμεν κοινωνοί αύτών έν τώ αίματι τών προφητών, ώστε μαρτυρείτε έαυτοΐς ότι υιοί έστε τών φονευσάντων τους προφήτας.

Εκτός και εάν εσείς έχετε κάποια άλλη, λογική εξήγηση για την κατάποση της καμήλου, 20 χρόνια τώρα».

«Ψεύτη θα σε καθίσω στο σκαμνί»

Η Απάντηση του Στρατηγού Γιάννη Δρακωνάκη «στις ψεύτικες καταγγελίες και στην προσπάθεια αποδόμησής του από τον Πάνο Καμμένο στη ΔΕΘ»

Όπως ήταν φυσικό, ο στρατηγός Δρακωνάκης, απάντησε άμεσα με μια ακόμα επιστολή, προς τον «στρατάρχη» με τη φαιοπράσινη. Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή:

«Μετά την ανοιχτή μου επιστολή προς τον κύριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, άρχισε η εκστρατεία αποδόμησης και ο πόλεμος της λασπολογίας, της μισής αλήθειας, της παντελούς ανακρίβειας και του ψεύδους.

Γι αυτούς που με γνωρίζουν, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Η μέχρι τώρα πορεία μου είναι αδιάψευστος μάρτυς. Για τους υπόλοιπους, θεωρώ βασική υποχρέωση να προστατεύσω την Τιμή και την υπόληψη μου και μέσα απ αυτό και όσους φόρεσαν και κυρίως αυτούς που φορούν αυτήν την τιμημένη στολή. Αγαπητοί επίδοξοι «αποδομητές», λυπάμαι, αλλά η προσπάθεια σας έπεσε σε τοίχο.

Κάποιοι κύριοι, βιάστηκαν να κάνουν δηλώσεις, να κάνουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο, να γράφουν σε έντυπα, ρίχνοντας λάσπη και βγάζοντας τη χολή τους .Μίλησαν για μίζες, κλαδικές, για Ίμια, για Άκη..... άλλοι προσπάθησαν να με εντάξουν πολιτικά.

Αγαπητοί μου, από τη Σχολή Ευελπίδων αποφοίτησα το 1980 και αποστρατεύτηκα το 2013. Από το 1981 λοιπόν, που άρχισα να μετατίθεμαι, μέχρι το 2013 είναι 32 χρόνια. Στα 32 αυτά χρόνια, άλλαξα (παίρνοντας μετάθεση) δέκα οκτώ (18) φρουρές. Που σημαίνει κατά μέσο όρο 1,5 χρόνο περίπου στη φρουρά. Σημειωτέον, ότι είχα πενταμελή οικογένεια.

Ο κ. ΥΕΘΑ έχει εύκολη πρόσβαση στο φάκελο μου. Ας το ψάξει λίγο.... Για να βοηθήσω σας λέω, ότι ο μεγαλύτερος χρόνος παραμονής σε μετάθεση ήταν 3 χρόνια και ο μικρότερος 7 μήνες. Αν ήμουνα γραμμένος σε κόμματα ή σε κλαδικές λέτε να έπαιρνα τόσες μεταθέσεις;

Λέτε να ήθελα να ταλαιπωρώ την οικογένεια μου; 'Όχι αδέλφια πήγαινα ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης, όπου με έστελνε Πατρίδα, γιατί αυτός ήταν ο όρκος μου. Μιας και μιλάμε για μεταθέσεις και κλαδικές, κοιτάξτε και επί ποιάς κυβερνήσεως έφυγα εκτός Ειδικών Δυνάμεων και πήγα Χίο, από την Νάουσα όπου υπηρετούσα έχοντας τα συμφέροντα μου στην Αθήνα και με τρία μικρά παιδιά (μόλις είχε βγει και διαταγή που έλεγε για μεγίστη παραμονή στη φρουρά των τριτέκνων). Μήπως ενόχλησα το σύστημα; Τί λέτε; Κάποιος ρώτησε που ήμουν στα Ίμια.... Μα φυσικά φίλε μου, εκεί που με όρισε η Πατρίδα. Στο στρατηγείο της Ταξιαρχίας στη Χίο δηλαδή... Απ ότι φαίνεται, δεν κατέβασα εγώ τη Σημαία από τα Ίμια, όπως έγραψε κάποιος σε ιστοσελίδα.

«Κύριοι, μην παίζετε με τα Ιερά σύμβολα της Πατρίδας μας διότι δείχνετε ότι δεν τα σέβεστε»

«Πάλι θα βιαστούν κάποιοι και μιας και είστε στο.....ψάξιμο του φακέλου μου, ρίξτε μια ματιά και στις ετήσιες αξιολογήσεις μου. Αν βρείτε κάτω από άριστα να μου το πείτε και θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Κοιτάξτε και τις βαθμολογίες στις εκπαιδεύσεις που με έστελνε η Πατρίδα....Μάλλον έπαιρνα επάξια το μισθό μου και μπορώ να κοιτάζω τους πάντες στα μάτια.

Επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να διερωτηθούν και δικαίως, μήπως ήμουν αντιδραστικός και γι αυτό οι μεταθέσεις; Θα σας δώσω ακόμη ένα στοιχείο σχετικά με τις Διοικήσεις, που είχα την Τιμή να μου ανατεθούν.

1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (Αντισυνταγματάρχης)
2ο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών (πριν κλείσει) (Αντισυνταγματάρχης)
32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών (Ταξίαρχος)
1η Μεραρχία (Υποστράτηγος)

Μάλλον οι εκάστοτε προϊστάμενοι, με όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην εξουσία, με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους ,αλλιώς δεν θα μου ανέθεταν τέτοιες διοικήσεις... Επιπλέον, θα παρακαλούσα τον κ. Υπουργό να δει, για να λυθούν όλες οι απορίες, το λόγο που αποστρατεύτηκα το 2013. Μήπως επειδή δεν ήμουν μέρος του συστήματος; Ας πάμε τώρα, στην απάντηση του κ. Υπουργού, σε ερώτηση δημοσιογράφου στη ΔΕΘ, που προβλήθηκε σε κρατικό κανάλι, όπου δεν ανέφερε το όνομα μου, αλλά σαφώς με κατέδειξε.

Τις δικαιολογίες του, γιατί φορά στολή ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ αλεξιπτωτιστών, βατραχανθρώπων κλπ, διότι σ΄ αυτό αναφερόταν η επιστολή μου, δεν θα τις σχολιάσω. Θα του προτείνω όμως να ψάξει στα αρχεία. Αν δεν έχουν σπεύσει να τις καταστρέψουν, θα βρει προτάσεις μου για τη θεσμοθέτηση στολής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου του, για τις περιπτώσεις επισκέψεων σε πεδία ασκήσεων ή όπου κρίνει απαραίτητο. Διότι, επιβάλλεται ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ με κουστούμι και σκαρπίνι σε κάποιες περιπτώσεις. Θα αναφερθώ μόνο στην αναφορά του για μίζες, εξοπλιστικά κλπ, καθώς συνδέεται άμεσα με την Τιμή και Αξιοπρέπεια μου. Αναφέρει ο κ ΥΕΘΑ, ότι την περίοδο 1997-2000 ήμουν στα εξοπλιστικά... Κύριε Υπουργέ, μάλλον οι παρατρεχάμενοι, σας ανοίγουν το λάκκο, γιατί πάλι σας πληροφόρησαν λάθος.

Την περίοδο 1997-2000, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΤΑ EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ όπως λέτε, αλλά στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, στο 2ο Γραφείο, Τμήμα Μελέτες-Έρευνες, με το βαθμό του ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, με συγκεκριμένα καθήκοντα και έργο. Από μένα μέχρι τον τότε ΥΕΘΑ, υπήρχε μια τεράστια αλυσίδα της ιεραρχίας. Εξ άλλου, μέχρι σήμερα δεν έχω εμπλακεί σε οποιαδήποτε δικαστική έρευνα ΟΥΤΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.... Πώς εσείς λέτε και μάλιστα δημόσια, ότι υπέγραφα όλα τα εξοπλιστικά τη συγκεκριμένη περίοδο;

Αμέσως μετά, τοποθετήθηκα Διοικητής στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών οπότε και ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά σε όλη τη σταδιοδρομία μου, που είδα από κοντά τον τότε ΥΕΘΑ Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν μετά από πτώση με αλεξίπτωτα σε άσκηση στην Κύπρο, συνεχάρη την Μονάδα, μαζί με τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Κληρίδη.

Επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος μου, για τα ψεύδη που εκστομίστηκαν. 

Ιωάννης Γ. Δρακωνάκης Αντιστράτηγος ε.α»
(ΜΑΚΕΛΕΙ0-16/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger