Αρχική » , , , » Ποια στελέχη των Εν. Δυνάμεων και των Σωμ. Ασφαλείας θα παίρνουν φτηνά Ι.Χ.!

Ποια στελέχη των Εν. Δυνάμεων και των Σωμ. Ασφαλείας θα παίρνουν φτηνά Ι.Χ.!


ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ από το τέλος ταξινόμησης για τα αυτοκίνητα που παραλαμβάνουν τα στε­λέχη και οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνά­μεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι κρίθηκαν ή κρίνονται ανίκανοι για την ενεργό υπηρεσία, συνεπεία τραύματος ή νοσήματος εν υπηρεσία, έχουν τεθεί σε κατάσταση Πολεμικής Διαθεσιμότητας ή Μόνιμης Διαθεσιμότητας και δεν λαμβάνουν σύνταξη.

Η απαλλαγή αυτή ισχύει από τις 27 Ιουλί­ου 2016, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερί­δα της Κυβερνήσεως ο ν. 4407/2016. Αυτά δι­ευκρινίζονται με εγκύκλιο της Διεύθυνσης Δα­σμολογικών θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που απεστάλη πρόσφατα σε όλα τα τελωνεία της χώρας. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο της Διεύθυνσης Δα­σμολογικών θεμάτων της ΓΓΔΕ, «η συγκεκριμέ­νη απαλλαγή παρέχεται και στους ανάπηρους αξιωματικούς και τους οπλίτες των τριών κλά­δων των Ενόπλων Δυνάμεων, στους αξιωματικούς και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλεί­ας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώ­ματος, καθώς και σε υπαλλήλους της Τελωνειακής Υπηρεσίας, εντεταλμένους στη δίωξη του λαθρεμπορίου, οι οποίοι κρίθηκαν ή κρίνονται ανίκανοι για την ενεργό υπηρεσία, συνεπεία τραύματος ή νοσήματος εν υπηρεσία και ένε­κα αυτής και λαμβάνουν σύνταξη για τον λό­γο αυτό».

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger