Όαση υπερπαπάτζας!


Κρίμα που δεν έχει αναγνωριστεί το ψέμα ως ολυμπιακό άθλημα. Το Μέγαρο Μαξίμου θα γέμιζε με χρυσάφι.

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ
pliakos@dimokratianews.gr

Μόνο ένα έχω να σας πω: Τσίπρας! Μούσι με το χι­λιόμετρο. Αυτό που βγά­ζει κάθε τόσο ο στόμας του, όποτε τον ανοίγει για να περιγράφει τα πα­ρελθόντα, τα τρέχοντα και τα μελλού­μενα. Το μούσι τούτο, ο πώγων ο πολιτικός, είναι τόσο μακρύς, που, αν αποπειραθεί να σκαρφαλώσει ψείρα επάνω του, θα πεθάνει από εξάντλη­ση μέχρι να βγει σε ξέφωτο στο πιγού­νι. Τέτοιον απροκάλυπτο διαγαλαξιακό υπερπαπάτζα δεν ξαναματαγέννησε η φύσις.

Παράδειγμα θέλετε; θα σας έλε­γα να ανοίξετε το συρτάρι να δείτε τον ΕΝΦΙΑ που κατήργησε ο Alexis, αλλά συνεχίζετε να πληρώνετε. Όμως δεν θα πω κάτι τέτοιο, διότι θα φανέ­ρωνε χαιρεκακία, και η χαιρεκακία είναι σημάδι πτωτικής συμπεριφοράς.

Για να δούμε τον χαρακτήρα και το σπάνιο κράμα με το οποίο παρασκευάζει τις υπερπαπάτζες του ο πρωθυπουργός, συνίσταται μια απλή ανάγνωση στο παρακάτω χωρίο από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ:

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, έναν χρόνο μετά η ει­κόνα της χώρας στο εξωτερικό έχει αλλάξει πλήρως, θα σας έλεγα ότι, αν δείτε την κατάσταση που επι­κρατεί στα σύνορά μας, στις γειτονι­κές μας χώρες, στην ευρύτερη περιο­χή, από Βορρά έως Νότο, τι συμβαί­νει στην Τουρκία, τι συμβαίνει στη Συρία, τι συμβαίνει στη Λιβύη, την αστάθεια στη Μέση Ανατολή, την αστάθεια στην Ουκρανία, θα διαπι­στώσετε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια όαση σταθερότητας σε μια ευρύτε­ρα αποσταθεροποιημένη περιοχή. Όποιος, λοιπόν, αυτό δεν το κατανο­εί σήμερα οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες τι θα κερδίσουν με την επί­σπευση των εκλογών».

Δηλαδή, ο άνθρωπος υπαινίσσε­ται ότι παρέλαβε κάτι που έμοιαζε με Συρία, Λιβύη και Μέση Ανατολή, και το έκανε Ελλάδα! Επίσης, αφήνει να διαφανεί το ενδεχόμενο πως, αν πέσει εκείνος, η ελληνική άμαξα θα με­τατραπεί αίφνης σε γεωπολιτική κο­λοκύθα που θα περάσει από τη μάχαιρα του εμφυλίου πολέμου!

Αν αστειεύεται και μας δουλεύει, αντιληπτόν. Όμως, αν πιστεύει όσα λέει, κάποιος να φωνάξει έναν για­τρό. Έστω τον Πολάκη...

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-13/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger