Αρχική » , , , , , » ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ.ΤΟΞΟΥ.»

ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ.ΤΟΞΟΥ.»


ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΒΛΟΦ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ!

Από τον Απρίλιο έχουν να εκδώσουν την βρωμοφυλλάδα τους, από την ίδια περίπου εποχή να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους, που έχουν το ίδιο όνομα «Νόβα Ζόρα» που σημαίνει στα σλάβικα «Βόρεια Αυγή» και μό­νο στα σλάβικα δηλαδή που οι γνωστοί συ­νωμότες αποκαλούν «μακεδονικά»·...

Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια κι αν δεν το ακολουθούν και αρκετοί μένει μόνο του στο τέλος και ψοφάει... Την ίδια τύχη με τα επικοινωνιακά μέσα του έχουν και οι πρωτα­γωνιστές της ψευτιάς στην Ελλάδα αφού ε­δώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αγνοείται η τύχη και του Βοσκόπουλου αρχηγού του «Ουράνιου Τόξου»· και πολιτικού φορέα που εκφράζει τον ψευτομακεδονισμό μέσα στην έως τώρα απελευθερωμένη Μακεδονία. 

Δεν γνωρίζουμε αν ο Βοσκόπουλος έχει καταφύγει στα Σκόπια όπως είχε κάνει παλιότερα ο πατέρας του γιατί τον έψαχναν στην Φλώρ­ινα για κάτι χοντρορεμούλες που είχε κάνει, αλλά και εκεί να έχει καταφύγει σύντομα θα αναγκαστεί να ψάξει αλλού για ηρεμία, α­φού είναι ζήτημα χρόνου η διάλυση του μορφώματος και ο διαμοιρασμός του ανάμεσα στις τέσσερεις χώρες που το περιβάλουν μετα­ξύ τους και η Ελλάδα, που θα δεί να ενσωματώνονται στον Εθνικό κορμό, το Γευγελή, το Μοναστήρι και ίσως και η Στρώμνιτσα...

(ΣΤΟΧΟΣ-22/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger