Αρχική » , , , , » Αξιωματικοί θα εφημερεύουν στα διαλυμένα νοσοκομεία του Πολάκη

Αξιωματικοί θα εφημερεύουν στα διαλυμένα νοσοκομεία του Πολάκη


Ακούγεται απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό: Διαλύουν στο όνομα και στο πλαίσιο δήθεν της Κοινωνικής Πο­λιτικής και του Προσφυγικού, ό,τι έχει απομείνει ακόμη όρθιο σε αυτήν εδώ τη χώρα! Δεν τους έφταναν οι χιλιάδες μερίδες φαγητό που παρα­σκευάζει καθημερινά ο στρατός για τους πρό­σφυγες και τους λαθρομετανάστες, δεν φτά­νουν οι εργασίες στα hotsposts, τώρα στέλνουν στρατιωτικούς γιατρούς στα πολιτικά νοσοκο­μεία!

Με διαταγή του ΓΕΣ διατίθεται ιατρικό στρατι­ωτικό προσωπικό από αξιωματικούς ιατρούς παθολόγους στο πολιτικό νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο δήθεν της Κοινωνικής Προ­σφοράς του Στρατού! Σύμφωνα με τον στρατι­ωτικό ιστότοπο veteranos, στο εν λόγω νοσο­κομείο υπάρχει παθολόγος-ογκολόγος που αρνείται να κάνει εφημερίες, αφού δεν πληρώνεται! Το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι υπό διάλυση. Το κράτος δεν προχωρεί σε προσλή­ψεις ιατρών και «κλείνουν τις τρύπες» με στρα­τιωτικούς γιατρούς! Όπως αναφέρεται, από τους 18 διαθέσιμους παθολόγους του 424, δό­θηκε εντολή σε 9 να αποσπασθούν σε ένα νο­σοκομείο, όπου οι συνθήκες λειτουργίας του είναι τριτοκοσμικές.

Ο στρατός φτιάχνει τα hotspots για λαθρομε­τανάστες και κατά τη διάρκεια κάλυψής τους όλο το βάρος έπεσε στους ώμους των ιατρών της παθολογικής, εις βάρος των ασθενών της κλινικής. Κάποτε στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας αλλά και στα υπόλοιπα πολιτικά νοσοκομεία γίνονταν πάρτι εικονικών εφημεριών και τώρα, που ζόρισαν οι κατα­στάσεις, θα βγάζουν το φίδι από την τρύπα άνθρωποι που δεν μπορούν να φέρουν αντίρρηση και δεν έχουν συνδικαλιστικά όργανα, δηλαδή ο στρατός. Μάλιστα, η εφημερία των στρα­τιωτικών παθολόγων δε θεωρείται εφημερία ως προς την αποζημίωσή της, σύμφωνα με την αποζημί­ωση των πολιτών ιατρών.

Με αυτή τη λογική δηλαδή, ο στρατός όταν θα απεργούν ακόμα και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα μετατρέπεται σε εργάτες καθαριότητας κ.ο.κ. Αφού, λοιπόν κατέστρεψε ο κύριος Πολάκης τα δημόσια νοσοκομεία τώρα παίρνει σβάρνα και τα στρατιωτικά.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-17/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger