Αρχική » , , , » «Ο ευρισκόμενος συνεχώς σε διάθεση ...Τριωδίου»

«Ο ευρισκόμενος συνεχώς σε διάθεση ...Τριωδίου»


Απόσπασμα από την ανοικτή επιστολή του Ιωάννη Δρακωνάκη Αντιστράτηγου ε.α., επίτιμου Διοικητή της 1ης Μεραρχίας προς τον κ. Πάνο Καμμένο.

«Με λύπη μου διαπιστώνω, ότι το διάστημα της θητείας σας ως ΥΕΘΑ, φοράτε αρκετά συχνά στολή, με διακριτικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των Κλάδων και προσφάτως εμφανι­στήκατε με διακριτικό ΟΥΚ (Υπο­βρύχιου καταστροφέα), στο στήθος. Αυτήν τη στολή θα υπερασπιστώ, αντλώντας το ηθικό δικαίωμα, από τα σαράντα σχεδόν χρόνια που τη φόρεσα. Δεν θα μείνω στο νομικό μέρος, που αφορά την Ελληνική Δι­καιοσύνη, αλλά θα αναφερθώ στην ηθική πλευρά του θέματος θεωρώ­ντας, ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο. Αξιότιμε κ. Υπουργέ με ποιο ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή;»

Ο σχολιασμός;

Όπως είναι γνωστό ο κ. Καμμένος ως κυβερνητικός εταίρος δηλαδή ως «πατερίτσα» της ανεκδιήγητης «αριστερής» παρέας του Μαξίμου έχει πάρει ως ανταμοιβή τη θέση του Υπουργού Αμύνης. Προσπαθώντας λοιπόν κάποιος να αξιολογήσει αυτή του την ιδιότητα και το παραγόμενο έργο του διαπι­στώνει σωρεία αλλοπρόσαλλων αντιφάσεων οι οποίες έχουν να κά­νουν με δηλώσεις, αντιδηλώσεις αλλά και αποφάσεων οι οποίες προκαλούν στην πλειονότητα όλων μας εύλογα ερωτήματα για τον χα­ρακτήρα και την γενικότερη ψυχο­σύνθεση του. Για να γίνω πιο σα­φής επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικά από τα λεγόμενα και τα πε­πραγμένα ή μη, του εν λόγω κυρί­ου.

Ξεκινάω από τις κυριότερες προε­κλογικές αλλά και μετεκλογικές δηλώσεις και υποσχέσεις του (στην αρχή της θητείας του) με τις οποίες μας διαβεβαίωνε (σχεδόν υπό μορ­φή όρκου) ότι θα απαιτήσει την κα­ταγγελία και την κατάργηση του Μνημονίου, του Ε.Ν.Φ.Ι.Α και ότι δεν θα επιτρέψει την αύξηση του Φ.Π.Α (ειδικά στα νησιά του Αιγαί­ου). Επίσης μας διαβεβαίωνε ότι θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετα­νάστευσης στέλνοντας τους στις άλλες χώρες της Ευρώπης εξανα­γκάζοντας με αυτόν το τρόπο τους Ευρωπαίους ηγέτες να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το πρόβλημα. Αντί όμως όλων αυτών όπως είναι γνω­στό ψήφισε με περίσσια προθυμία (αναιρώντας ξεδιάντροπα τον υπο­τιθέμενο ανδρικό του λόγο) το 3ο και χειρότερο μνημόνιο, την αύξη­ση του Φ.Π.Α (ακόμα και στα νη­σιά), την διατήρηση του Ε.Ν.Φ.Ι.Α και σωρεία άλλων αντιλαϊκών μέ­τρων όπως τις περικοπές μισθών, συντάξεων, καθώς ανέχτηκε και τις μειώσεις των αμυντικών δαπανών αλλά και των μισθών των στρατιωτικών δηλ. των υφισταμένων του υπουργείου που ηγείται.

Για το θέμα των λαθρομεταναστών έπραξε τα χειρότερα αφού κατά­ντησε τα σύνορα μας ξέφραγο αμπέλι ενώ συνεχίζει ακόμα και σή­μερα να δημιουργεί σε όλη την Ελ­λάδα ολοένα και περισσότερα hotspots κάνοντας τα στρατευμένα μας παιδιά (οπλίτες και μονίμους) εργάτες και παραδουλεύτρες των πάσης φύσεως λαθροεισβολέων. Ναι τα στρατευμένα μας παιδιά τα οποία κινδυνεύουν πλέον καθημε­ρινά από τις αρρώστιες αλλά και τις εγκληματικές συμπεριφορές που κουβαλούν πολλοί εξ αυτών.

Κύριε υπουργέ είναι πλέον ολοφά­νερο ότι έχετε καταντήσει αναξιό­πιστος με τις κατά καιρούς δηλώ­σεις, θεατρινισμούς και λεονταρι­σμούς σας οι οποίοι εν συνεχεία (προκειμένου να διατηρείτε την καρέκλα σας) μετατρέπονται σε πισωγυρίσματα και «νιαουρίσματα» ενώ το τελευταίο διάστημα κινδυ­νεύετε να χαρακτηριστείτε και ως «γραφικός» αφού με όλες αυτές τις δημόσιες εμφανίσεις σας με τις δι­άφορες στολές ένδυσης των Ενό­πλων Δυνάμεων μας δίνεται την εντύπωση ότι βρίσκεστε συνεχώς σε κατάσταση και σε διάθεση ...Τριωδίου!!!(κοινώς Αποκρεών)

Γιάννης Δ. Πρεβενιός

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger