Αρχική » , , , , , , » Ψεύτες-απατεώνες και λασπολόγοι ζητήστε συγνώμη, αλλιώς ...

Ψεύτες-απατεώνες και λασπολόγοι ζητήστε συγνώμη, αλλιώς ...


♦ Ιδού ποια είναι η αλήθεια για τη στημένη συνέντευξη του ελαφρόμυαλου «στρατάρχη».
♦ Λασπολόγοι και υβριστές Καμμένοι.

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης, 
Συνταγματάρχης ε.α της Αεροπορίας Στρατού, χειριστής ελικόπτερων

Η θεωρία της λάσπης και της κατασυκοφάντησης δεν είναι νέα ιστορία: Εφαρμόζονταν, εφαρμόζεται κατά κόρον τώρα πλέον και θα εφαρμόζεται όσο η διαπλοκή εξουσίας και ΜΜΕ υπάρχει και όσο ο πέλεκυς της δικαιοσύνης δεν πέφτει βαρύς στα κεφάλια ορισμένων που την εφαρμόζουν συχνά -πυκνά και κατά συνείδηση.

Στη ΔΕΘ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου τέθηκε ερώτηση δημοσιογράφου, που αφορούσε τις νουθεσίες και τις κόσμιες παρατηρήσεις στρατηγού εν αποστρατεία προς τον υπουργό εθνικής Άμυνας, για τη φαιοπράσινη στολή με διάσημα ΟΥΚ κλπ, που συνηθίζει να φορά ο Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψη του σε επιχειρησιακές μονάδες των ενόπλων δυνάμεων. Μια απλή νουθεσία με παρατήρηση ενός ανθρώπου που υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις περίπου 38 χρόνια, που θα την έκανε και ο οποιοσδήποτε πολίτης που είχε διαφορετική άποψη από τον υπουργό, χωρίς ύβρεις, πολιτικολογίες ή συκοφαντίες και πάντα με σεβασμό προς το θεσμό.

Η απάντηση του υπουργού Άμυνας, που διακρίνεται για τον παρορμητισμό του και τις επιθετικές απαντήσεις του μέσα και έξω από το κοινοβούλιο ήταν να ξεκινήσει ένα υβρεολόγιο με τόνους λάσπης και συκοφαντιών, που ακόμα κι αν είχαν δόση αληθείας θα έπρεπε να ήταν πολύ προσεχτικός.

Αντ' αυτού εξαπέλυσε κατά του στρατηγού Γιάννη Δρακωνάκη έναν οχετό ύβρεων του τύπου «χουντοπασόκος» και προέβει σε ψεύτικες και κατασκευασμένες από το μυαλό το δικό του ή των απόστρατων «συμβούλων» τους οποίους έχει δίπλα του. Κατηγόρησε ένα διαμάντι αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων, ανένταχτο πολιτικά (τουλάχιστον φανερά γιατί όλοι είμαστε πολιτικοποιημένοι), που έφαγε όλη του τη ζωή στα βουνά και στα λαγκάδια σαν κομάντο, αλεξιπτωτιστής και ΟΥΚΑΣ, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε επιτελείο ειδικών δυνάμεων, γλωσσομαθή, μορφωμένο, ότι ήταν ΑΥΤΟΣ που υπέγραψε ΟΛΕΣ τις αμαρτωλές συμβάσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων που οδήγησαν την πατρίδα μας εδώ που έφτασε. Τον τοποθέτησε με απόλυτα ήρεμο και φυσικό τρόπο ως άνθρωπο δίπλα στον φυλακισμένο αρχιμιζαδόρο πρώην υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο και άφησε να εννοηθεί ευθέως ότι ήταν αυτός που βοήθησε τον Άκη να καταληστέψει το δημόσιο. Για να γίνει ακόμα πιο πιστευτός από την κοινωνία ο υπουργός ανέφερε ένα ψεύτικο πέρα για πέρα γεγονός φθάνοντας να εκμεταλλευτεί ακόμα και την ανθρώπινη ζωή. Είπε ο Καμμένος ότι ο στρατηγός Δρακωνάκης ήταν υπεύθυνος σ' ένα θανατηφόρο τραυματισμό οπλίτου μακράς θητείας κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης σε μοίρα καταδρομών και ενώ ήταν να περάσει στρατοδικείο δεν πέρασε ελέω Τσοχατζόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά τον μετέθεσε στη διεύθυνση εξοπλισμών για να του βγάλει την υποχρέωση ο Δρακωνάκης.

Ο τιμωρός των γερμανοτσολιάδων που ψηφίζει τα μνημόνια

Αυτό το τεράστιο κατασκευασμένο ψέμα είναι η μεγάλη αλήθεια για τη συνήθεια που έχει αποκτήσει ο Πάνος Καμμένος να κοροϊδεύει και να παραπλανά την κοινωνία με πολλά δή­θεν και «θα». Ο δήθεν τιμωρός των μνημονίων, των δοσίλογων, των γερμανοτσολιάδων των πρώην κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που όχι μόνο ταυτίστηκε πλέον απόλυτα μαζί τους, αλλά και έγινε συνεταιράκι με τους γερμανούς της Μέρκελ, έγινε ο χειρότερος πολιτικός γενίτσαρος του απελ­πισμένου Έλληνα πολίτη, που αφού τον χόρτασε στα ψέματα, του έκλεψε και την ψήφο για να καβαλήσει στο σβέρκο του και να πετάει λάσπη λόγω της ασυλίας του. Μέχρι πότε όμως ο πολιτικός απατεώνας θα τα καταφέρνει; Για όλους έρχεται η Θεία Δίκη και π τιμωρία του αγαπητού Πάνου θα είναι τρομερή. Ούτε που την έχει φανταστεί, αφού φαντάζεται δι­άφορες ανήθικες πράξεις όπως αυτή της απίστευτης συκο­φαντίας κατά του Γιάννη Δρακωνάκη. Του λέω λοιπόν για να γνωρίζει σε τι ολίσθημα έπεσε ότι:

1) Ο τραυματισμός του υπαξιωματικού, δεν ήταν θανατηφό­ρος και ο άνθρωπος είναι μια χαρά.
2) Ο τότε ταγματάρχης Δρακωνάκης δεν ήταν ο υπεύθυνος του τραυματισμού του ΕΜΘ αλλά ο ανθυπολοχαγός... που ήταν επικεφαλής του συνεργείου.
3) Ο Δρακωνάκης πέρασε σαν υποδιοικητής στρατοδικείο και απαλλάχτηκε από το δικαστικό συμβούλιο και
4) Ποτέ μα ποτέ δε βοήθησε ο Τσοχατζόπουλος με τον οποίο ο Στρατηγός δεν είχε καμιά σχέση, για μετάθεσή του στη διεύθυνση εξοπλισμών, αλλά μετά από τη Μοίρα Καταδρο­μών της Κοζάνης πήρε μετάθεση για την ειδική μονάδα κα­ταδρομών στη Χίο. Αυτή είναι η αλήθεια και είναι πανεύκολο να τη διασταυρώσει αν θέλει ο υπουργός Άμυνας.

Από νομικής πλευράς θα δώσει λύση η δικαιοσύνη, αλλά από ηθικής πλευράς πρέπει να δοθεί λύση ΤΩΡΑ για αυτό προ­τείνω στον Πάνο Καμμένο αφού ενημερωθεί από τον καθ' ύλην αρμόδιο Αρχηγό του ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη που τυγχάνει και συμμαθητής του Δρακωνάκη, να βγει με θάρρος και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-17/09/2016)

1 σχόλια:

  1. Αντώνη, καλώς το έθεσες το ζήτημα. Θα συμπληρώσω όμως και το παρακάτω, το οποίο, μέσα στη σπουδή μας να αντικρούσουμε τις ψευδείς και κακοήθεις συκοφαντίες που εκστομίζονται εν όψει "ασυλίας" (εάν έχει το σθένος άς παραιτηθεί της ασυλίας του, για να αντιμετωπίσει σαν ίσος προς ίσος τον Στρατηγό Δρακωνάκη), παραβλέπουμε αυτό καθ' αυτό το γεγονός. Και για να ακριβολογώ, καμία απολύτως κουβέντα για την "ταμπακέρα". Απαντήστε κύριε υπουργέ σ' αυτό για το οποίο κατηγορηθήκατε, δηλαδή στην αντιποίηση στολής, και μή προσπαθείτε να αλλάξετε κουβέντα, κατά την τακτική "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε". Βέβαια, αυτή είναι μία τακτική πασίγνωστη, η οποία εφαρμόζεται κατά κόρον από όλους τους πολιτικούς. Όμως εν προκειμένω, δεν πρόκειται να ξεφύγετε ρίχνοντας τη μπάλα στην εξέδρα. Εάν θέλετε να λέγεστε υπουργός Εθνικής Άμυνας και να αντιπροσωπεύετε το σύνολο των στελεχών και οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων, ζητήστε μία συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν γνωρίζατε το θέμα (κανένας δεν θα σας κατηγορήσει γι’ αυτό) και δεν το θεωρήσατε τόσο σοβαρό, και μή προσπαθείτε να εκτρέψετε το θέμα μ’ αυτόν τον τρόπο. Και καλό θα είναι, ή να «βάλετε πάγο» στους συμβούλους σας, που σας παρασύρουν σ’ αυτό το παιχνίδι είτε λόγω αγνοίας είτε για να σας κολακέψουν, ή να τους αλλάξετε πρίν έλθουν τα χειρότερα.
    Δημήτριος Μπελιβανάκης
    Αντιστράτηγος ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger