Συλλάβετε τον, είναι επικίνδυνος



Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να πρώτα να βάλλει χειροπέδες στον Χουλιαράκη και μετά στον ψεύτη πρωθυπουργό. Ιδού η πρόκληση...

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
Συνταγματάρχης ε.α της Αεροπορίας Στρατού, χειριστής ελικοπτέρων

Μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματός του την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να καυτηριάσει την ομιλία του Αρχηγού της ΝΔ στο Βελλίδειο το Σάββατο βράδυ έκανε τον απίστευτο γλωσσικό παραλληλισμό. Μέσα σε όλα τα «ωραία» ψέματα για v‘ αρέσουν στ' αυτιά των πολιτικών κατσαπλιάδων που τον παρακολουθούσαν, αναφέρθηκε και σε μια δήλωση -αποστροφή λόγου των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ, για το νέο ψαλίδι στους μισθούς τους που ακούει στο όνομα ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος τόνισε την ανάγκη της άμεσης εκτέλεσης από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών, στις αποφάσεις του Ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, δηλαδή του ΣτΕ, σχετικά με την αποκατάσταση της οικονομικής ληστείας των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας και τη δικαίωσή τους. Αν δεν το πράξει ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης, θα μηνυθεί από τους αστυνομικούς και επειδή δεν είναι βουλευτής και δεν έχει ασυλία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατέληξε ο επικεφαλής των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ.

Αυτά που δεν είπε ο Μητσοτάκης

Δεν είπε απολύτως τίποτα που να δίνει ελπίδα στους φτωχούς και απαξιωμένους δανειολήπτες που αποδε­δειγμένα έχασαν τη δυνατότητα να είναι φερέγγυοι στις τράπεζες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν το κεραμίδι της οικογένειάς τους. Δεν είπε τίποτα για το λαθρομεταναστευτικό και τα εκατομμύρια των λαθρο­μουσουλμάνων που γέμισε τη χώρα η σημερινή κυβέρ­νηση, δεν είπε τίποτα για τους μισθούς, το δικαίωμα της αξιοπρεπούς εργασίας, των μισθών πείνας και την εργασιακή ζούγκλα, δεν είπε τίποτα για πολλά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη. Ίσως στην προσπάθειά του να μην πει πολλά τα οποία δε θα μπο­ρέσει να πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν προχωρά σε διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα ο παμπόνηρος Τσίπρας να το εκμεταλλεύεται και να μιλάει συνεχώς για απολύσεις στο δημόσιο όταν έρθει στην εξουσία ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι η πλέον αναξιόπιστη, δοσιλογική και πουλημένη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα και ο πρωθυπουργός ένας επικίνδυνος πολιτικός που δολοφονεί με σχέδιο και εντολές των Γερμανών και των δανειστών εν ψυχρώ την ελληνική κοινωνία. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ κύριοι της ΕΛΑΣ.

Μαγκιά, κλ@νιά κι εξάτμιση από το «μπαχαλάκι» του Μαξίμου

0 πρωθυπουργός θέλοντας να διασκεδά­σει τις εντυπώσεις αλλά και να δείξει πόσο και που ακριβώς γράφει τις δηλώσεις των αστυνομικών, από το ασφαλές βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τους προέτρεψε να πάνε στη Θεσσαλονίκη και να συλλάβουν κάποιον άλλον και εννοού­σε φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γεγο­νός είναι βέβαια ότι ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά είπε τη μισή αλήθεια αφού θα έπρεπε να προτείνει στους αστυνομι­κούς να συλλάβουν και εκείνον μαζί του, όντας συνεταιράκια στην υλοποίηση των εξοντωτικών για το λαό μνημονίων. 

Κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσο­τάκη σαν το αγαπημένο παιδί των Γερμα­νών, αλλά δεν είπε τίποτα για τον εαυτό του, που από τον Αύγουστο του 2015 εί­ναι το αγαπημένο παιδί της Μέρκελ και του Σόιμπλε οι οποίοι τον πατρονάρουν, τον εμψυχώνουν και τον παροτρύνουν για να εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές τους δολοφονώντας την Ελληνική κοινω­νία.

Φαίνεται ότι ο άνθρωπος είναι αδιόρθω­τος, αμετανόητος, εθισμένος στο ψέμα. Από την άλλη μεριά ο εν δυνάμει πρωθυ­πουργός της χώρας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ δεν ήταν κακός από το βήμα της ΔΕΘ, πρέπει να αποκρυπτογραφήσει τα κρυπτογραφημένα συνθήματα και υποσχέσεις του προς την κοινωνία.

Πρέπει δηλαδή να πει αναλυτικά ότι αν του επιτρέψουν οι δανειστές τοκογλύφοι, θα πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις, ποιές ακριβώς θα είναι αυτές, που θα βρει τα χρήματα για να μειώσει ΕΝΦΙΑ και φό­ρους για τις επιχειρήσεις, πως θα ελαφρύνει τα χαμηλά εισοδή­ματα και τι θα κάνει για τη δημόσια υγεία.

Καλό ακούγεται ότι θα μειώσει το κράτος αλλά πολύ γενικό, με αποτέλε­σμα οι δημόσιοι υπάλλη­λοι να βάζουν μαύρες σκέψεις στο μυαλό τους, καλό ακούγεται ότι ο κό­σμος απαιτεί εργασία αλ­λά για να έρθουν οι επεν­δύσεις και να μείνουν αυτές που υπάρχουν, δεν είναι δυνατόν να έχει ψη­φίσει ο ίδιος παραγραφή φορολογικών ελέγχων στην εικοσαετία αντί της 5ετίας ή δεκαετίας το ανώτερο. Ισχυρίζεται ότι στις μεταρρυθμίσεις υπάγονται και οι ιδιωτικο­ποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων αλλά δεν διευκρινίζει ποιές και με τι συνθήκες. Εννοεί το ρεύμα, τον ΑΔΜΗΕ, το νεράκι του Θεού, τι απ’ όλα, γιατί το πρόβλημα τότε θα είναι τεράστιο και με την ανεργία και τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συ­ντάξεων θα ζήσουμε απίστευτα δράματα στην ήδη τσακισμένη κοινωνία.

Κοροϊδεύει τους στρατιωτικούς ο Βίτσας

Παρά τις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι μισθοί των στρατιωτικών, τώρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ξεκαθαρίζει ότι τα μισθολογικά θέματα των ένστολων διαχωρίζονται σε τρία ζητήματα που πρέπει να λυθούν.

Πρώτα, η απόφαση του ΣτΕ. «Πρέπει να βρούμε χρήματα για να υλοποιήσουμε την απόφαση που αφορά στους στρατιωτικούς» ξεκαθάρισε ο κύριος υπουργός ενώ έθεσε και θέμα παγώματος των μισθολογικών ωριμάνσεων: «Έχουν βρεθεί τα απαιτούμενα ισοδύναμα. Μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα ότι και αυτό το θέμα θα λυθεί. Τα έχουμε υποβάλλει για έγκριση» είπε. Διότι... ούτε για κατούρημα δεν πάμε χωρίς να μας το εγκρίνουν, ε, κύριε Βίτσα; Όσον αφορά το ειδικό μισθολόγιο ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι δε θα επηρεάσει σε τίποτα τους υπηρετούντες στις ΕΔ, ενώ τόνισε πως αυτά τα θέματα ούτως ή άλλως «δεν εντάσσονται στα προαπαιτούμενα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο ίδιος δήλωνε ότι έρχεται «τακτοποίηση για να εξορθολογήσει μια κατάσταση που διακρίνεται από πολλά ειδικάμισθολόγια και όχι να μειώσει και άλλο τις ήδη ψαλιδισμένες απολαβές, για όσους είναι υπό το ΥΠΕΘΑ».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-20/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger