Αρχική » » Ευτυχισμένος ο νέος έτος

Ευτυχισμένος ο νέος έτος


Το μεταφυσικό κέντρο «Αμπρα-Κατάμπρα, Κόκκινες Νύχτες στην Αλάμπρα» παρουσιάζει τη συνέχεια των προγνώσεων για το απειλητικό 2013. 

Μάιος: 

Η Αθήνα την Πρωτομαγιά συγκλονίζεται από δυο γε­γονότα:... 
Α) Το ΚΚΕ ανακοι­νώνει την επαναπρόσληψη των απο­λυθέντων του «Ριζοσπάστη», του 902 και της Τυποεκδοτικής. 

Β) Δημοσιο­ποιείται ρηξικέλευθη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για να τονώσει την αγορά των ακινήτων, η οποία πάσχει από οικονομική καθίζηση και ακράτεια θέ­σεων εργασίας. Οι εμπειρογνώμονες του Alexis συνιστούν τη συγχώνευση του ανθρώπινου δυναμικού της Βίλας Αμαλία με της Βίλας Υπατία και τη δημιουργία μιας εταιρίας real estate,η οποία θα διαχειριστεί τα ακίνητα του Δημοσίου. 

Αλληλέγγυοι αντιεξουσιαστές και οικονομικοί μετανάστες από το Μπανγκλαντές, τα νησιά Τόνγκα και τη Σάνγκρι Λα θα απλώνουν σε λινά­τσες στην πλατεία Συντάγματος μακέ­τες από τα προς πώληση ακίνητα, τα οποία 0α αγοράζει ο καθηγητής Βαρουφάκης με χρήματα της Monopoly. Τοιουτοτρόπως και το Δημόσιο δεν θα χάνει πολύτιμα περιουσιακά στοι­χεία και ο χαρισματικός καθηγητής (πάλαι ποτέ σύμβουλος ΓΑΠ) θα αποκτήσει πεδίο εφαρμογής των λα­μπρών ιδεών του. Στα αληθινά ακίνη­τα (όχι στις μακέτες) θα εγκαταστα­θούν εξεγερμένοι γενναίοι αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που βαρέθηκαν να πλη­ρώνουν ενοίκια, χαράτσια, κοινόχρηστα και άλλα κατάλοιπα του αστικού καθεστώτος. Το φαγητό θα τους το σερβίρει ο υπουργός Δένδιας. 

Μπάτμαν 

Ιούνιος: 

Μήνας-σταθμόςγια τον Πα­ναθηναϊκό. Σε μπαράζ παραμονής στη Ζ' Ερασιτεχνική Κατηγορία νι­κάει στα πέναλτι (7-6) τη Ρεάλ Καμι­νιών. Το ματς καθαρίζει την τελευ­ταία στιγμή μια μεταγραφή από τον δημοσιογραφικό όμιλο του ιδιοκτή­τη. Ο Άρης Πορτοσάλτε με ένα άπια­στο σουτ μπανάνα (Τσικίτα) ξεγελά­ει τον Αριστοδημήτρη Χατζημυτζήθρα, τερματοφύλακα της Ρεάλ Κα­μινίων, και ενθουσιάζει τους εννιά οπαδούς της ομάδας που παρακο­λουθούσαν με κομμένη την ανάσα το κρίσιμο ματς. 

Ιούλιος: 

Η δεξίωση της γιορτής της Δημοκρατίας αναβάλλεται ξα­νά. Ο χώρος του Προεδρικού Μεγά­ρου έχει εκμισθωθεί στον Πολ Τόμσεν για 999 χρόνια με αντίτιμο 183 ευρώ. Ο δαιμόνιος και Φιλέλλην τροϊκανός αξιοποιεί τον χώρο για άπλωμα μπου­γάδας και μπάρμπεκιου. 

Αύγουστος: 

Ο Πανίκας Ψωμιάδης, μην αντέχοντας την παρατετα­μένη απουσία του από τον δημόσιο βίο, ντύνεται Μπάτμαν, καβαλάει τρίκυκλο (με κουβά) και αρχίζει να κόβει βόλτες στις παραλίες διανέμο­ντας μπουγάτσες με παγωτό παρφέ. Σε όλους όσοι νηστεύουν για τον Δεκαπενταύγουστο προσφέρει βανίλια και παστέλι με φιστίκι Αιγίνης. Στον ρόλο του Ρόμπιν (βοηθός Μπάτμαν), ο Γιώργος Καρατζαφέρης. 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-08/1/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger