Είναι και τα «Χιούι»...


Αν σιγόβραζαν, όπως μαθαίνουμε, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πριν από την πτώση του «Απάτσι», μετά από αυτή είναι έτοιμοι να εκραγούν. Στο Πεντάγωνο λένε ανοιχτά -δεν το ψιθυ­ρίζουν πλέον, αφού τίθεται σε άμεσο κίνδυνο και η σωματική τους ακεραιότητα- ότι είναι το τέταρτο στρατιωτικό ελικόπτερο αυτού του είδους που πέφτει στα χρόνια των Μνημονίων, όταν προ κρίσης -όταν υπήρχαν τα απαραίτητα κονδύλια για συντηρήσεις και ανταλλακτικά- δεν είχε πέσει κανένα. 

Τονίζουν, μάλιστα, ότι αν συμβαίνει αυτό με ελικόπτερα που είναι μάξιμουμ 15 ετών, τότε θα πρέπει να φοβόμαστε πολύ περισσότε­ρο για τα επίσης αμερικανικά ελικόπτερα «Χιούι», τα οποία είναι ακόμα και 50 χρόνων. Αν, πάντως, μετά την ολοκλή­ρωση του νέου κύκλου διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς προκύψουν περικοπές στις αποδοχές τους, οι στρατιωτικοί είναι έτοιμοι όχι απλώς να βγουν στα κάγκελα, αλλά και να τα γκρεμίσουν... 

Γ.Σ.
(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-23-29/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger