Αρχική » » Πήραμε τον ΕΟΠΥΥου!

Πήραμε τον ΕΟΠΥΥου!


Η ζωή εν Ελλάδι τείνει να ομοιάσει με την παραφθορά του στρατιωτικού λογοπαιγνίου: «Βίτσα, λούτσα και ψηλά παπούτσα».

Βασική παραδοχή: το κεντρικό γεωπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Τουρ­κία. Τρόπος καίριας επίλυσης του προβλήματος: Να σκαρφιστούμε τρόπο να πολιτευτούν επιτυχώς στη νατοϊκή μας «σύμμαχο» εκείνοι που έσωσαν και συνεχίζουν να σώζουν την Ελλάδα. Αν το καταφέρναμε, σε λίγα χρόνια η Τουρκία θα μας πουλούσε ... την Κωνσταντινούπολη για δύο ταψιά μπακλαβά και τη Σμύρνη για ένα τυλιχτό σουβλάκι με ντονέρ (με τζατζίκι, κρεμμύδι και πατάτες). Αιτιολόγηση των παραπάνω: δεν χρειάζεται.

Όποιος αμφιβάλλει ας ρίξει μια ματιά γύρω του κι αν μείνει ευχαριστημένος, να τρέξει γρήγορα στον πλησιέστερο οφθαλμίατρο. Αρκεί να μη χρειαστεί να του κλείσει ρα­ντεβού με τις ροζ γραμμές του Λοβέρδου! Τι κατόρθωσε ο γόητας του Κινήματος και κολλητός του Χάρο­ντα κ. Λοβέρδος; Να παίρνει ο μπαρμπούλης τηλέφωνο για να κανονίσει συνάντηση με τον ουρολόγο και να του έρχεται τηλεφωνική χρέωση του στιλ «090, είμαι η Αμάντα και σε θέ­λω πάντα. Μαζί με τη Νατάσα πιάσε μας στα πράσα. Είμαι υγρή και σέ­ξι, γέρο, θα σου φέξει»! Ναι, υψηλή χρονοχρέωση σε τηλέφωνο για τον ντοτόρε του Δημοσίου!

Μίλα του πρόστυχα

Όπως έγραφε χθες η «δημοκρατία», ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Σαλμάς απάντησε σε ερώτηση του Κ. Μαρκόπουλου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Ηλ. Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής για την αύ­ξηση κατά 3.500% στις τηλεφωνικές κλήσεις σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς του «184». Είπε ότι βρήκε τη σύμβαση στο συρτάρι του, « φωτογραφίζοντας» μ' αυτόν τον τρόπο τον Λοβέρδο. Συμπλήρωσε ο κ. Σαλ­μάς ότι κι εκείνος ενοχλείται από τις διαφημίσεις κι από τις χρεώσεις για το στοιχειώδες που έπρεπε να προσφέρει δωρεάν το κράτος.

Όμως, ως συνήθως, η απάντηση του έδινε την εντύπωση της πολιτι­κής, που λέει «τώρα τη φάγατε (τη χρέωση), να κάτσετε σαν καλά παι­διά να τη χωνέψετε και η σόδα κε­ρασμένη».

Επειδή αποστολή μας δεν είναι μόνο ο λαϊκισμός (έτσι αποκαλούν την κοινή λογική) αλλά και η παρο­χή συμβουλών, θα δώσουμε μια ιδέα στον κ. Σαλμά: Να σκίσει τις συμβά­σεις με τα «090» και να ανοίξει μια ροζ γραμμή με τον Λοβέρδο. Να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας για να του μιλάμε πρόστυχα και να του λέμε τις φαντασιώσεις μας για εκείνον, τον πρώην αρχηγό του, τον ΓΑΠ, και τον τωρινό θαλαμοφύλακα της πασοκάρας, τον Βαγγέλη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-04/9/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger