Αρχική » » Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε


Το παρόν κόμμα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση με το ίδιο μενού, που δεν έχει νου. Δοκιμάστε και συστήσετε μας στους άσπονδους φίλους σας.

Η αλλαγή του λογοτύπου της πασοκάρας, που έκανε περι­κοπές στις ακτίνες του πράσινου ήλιου (από 9 ξέμεινε με 7) και τώρα θυμίζει αγκινάρα, ενέπνευσε αρκετούς γραφίστες. Οι εναλλακτικές προτάσεις τους κάνουν τον γύ­ρο του Διαδικτύου. 

Στη μεγάλη φωτό με τα αγγού­ρια βλέπουμε την ...οικολογική εκδο­χή, εναρμονισμένη με την ιδεολογία του Γιώργου Παπανδρέου.


Στη φωτό Νο 2 απεικάζεται ο πολυτασικός χαρακτήρας του κόμματος. Οι καχύποπτοι διακρίνουν διασπαστικές τάσεις.

Η φωτό Νο 3 υπαινίσσεται μια μαχητικότερη και... αριστερότατη στροφή με τον μέγα τιμονιέρη Βαγ­γέλη. Ίσως προμηνύει και προσγεί­ωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδα ΚΚΕ.

Η φωτό Νο 4 βαδίζει στα χνάρια της νοοτροπίας «αγαπάτε τα ζώα». Για άλλους φανερώνει τη γαϊδου­ριά της σοσιαλίζουσας νομενκλα­τούρας του Κινήματος.

Η φωτό Νο 5 αποτελεί φόρο τι­μής στον ΓΑΠ· τον αντικαπνιστή- προπαγανδιστή της νομιμοποίησης της χρήσης χασίς.

Η δημιουργία Νο 6 ίσως αποτε­λεί προφητεία. Θα δούμε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-05/9/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger