Αρχική » » "Μετατρέπουν το στράτευμα σε ένα ασκέρι ξυπόλυτων κουρελήδων"

"Μετατρέπουν το στράτευμα σε ένα ασκέρι ξυπόλυτων κουρελήδων"


Οι Ε.Δ της χώρας αποτελούνται από φαντάρους που δεν έχουν να φάνε. 

Όλα τα πολιτικά τζάκια, όλες οι παραδοσιακές πολιτικές οικογένειες είναι σε θέσεις μάχης με τελικό έπαθλο τον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης, έτσι ώστε το κατοχικό καθεστώς να βουλώνει στόματα και συνειδήσεις... 

Από το ψευτοδεξιό "δημοκρατικό"...κατά τα άλλα καθεστώς περάσαμε στο αριστερό σταλινικού ...τύπου "αριστερό", όπου όλα θα πρέπει να ελέγχονται και να φιλτράρονται, έτσι ώστε ο Έλληνας να μην καταλαβαίνει από που του έρχεται παρά μόνο όταν θα είναι αργά. 

Είναι αυτοί οι ίδιοι που "πολέμησαν" την κυβέρνηση της επταετίας στο όνομα της "δημοκρατίας" απαιτώντας "ψωμί, παιδεία ,ελευθερία"... 

Μήπως κάποιος από αυτούς μπορεί να μας πληροφορήσει τι από όλα αυτά ισχύει σήμερα; 

Έχουμε ψωμί να φάμε, είναι δικό μας ή και αυτό το λιγοστό είναι δανεικό και επισφαλές; 

Έχουμε παιδεία ή ένα ακρωτηριασμέ­νο κακέκτυπο αυτής; 

Και πάνω από όλα έχουμε ελευθερία; Αυτό το τελευταίο αποτελεί το πιο δημοφιλές ανέκδοτο τα τελευταία σαράντα χρόνια, με τα τελευταία πέντε έξι χρόνια να έχει ξεπεράσει ως τέτοιο τα Ελληνικά σύνορα και να έχει καταστεί παγκόσμια φάρσα, και εμείς λοιδορούμενοι επειδή ανεχόμα­στε αυτή την κατάσταση. 

Είναι της ίδιας μορφής ανέκδοτο και του ίδιου βεληνεκούς με αυτά που θα ακούσουμε από τα ρετάλια της διαπλοκής μετά το πέρας της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα ακούσουμε από τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς περί του "αξιόμαχου" των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, την στιγμή που η κατάσταση τους μόνο ως τραγική μπορεί να περιγραφεί. 

Με πλειάδα άρθρων μας σας είχαμε ενημερώσει για την απελπιστική κατάσταση που αυτές βρίσκονται, δε­χόμενοι κριτική ότι ήμασταν υπερβο­λικοί, με την συνέντευξη του Α/ΓΕΣ να μας δικαιώνει απολύτως και να αποκαλύπτει πέραν πάσης αμφιβολί­ας ότι οι ΕΔ της χώρας αποτελούνται από κουρελήδες και ξυπόλητους φαντάρους, οι οποίοι δεν έχουν καν να φάνε, θυμίζοντας καταστάσεις που απαντώνται (αλήθεια που;) και εμείς δεν ξέρουμε. 

Πρόκειται για πρωτόγνωρες κατα­στάσεις που δεν έχει ξαναβιώσει το Ελληνικό Έθνος παρά μόνο στα χρόνια της παρακμής του Βυζαντίου. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι τεθωρακισμένοι και μηχανοκίνητοι σχηματισμοί αποτελούν επίσης εκτός από το έμψυχο δυναμικό τους μύθο, και τον ισχυρότερο αυτών, το 4ο Σώμα Στρατού που φυλά Θερμοπύλες στην κυριολεξία (διότι από πίσω δεν υπάρχει τίποτα) στην Θράκη, αποτρεπτικό παράγοντα μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αφού στερείται επάνδρωσης, ανταλλακτικών, πυρομαχικών και σύγχρονων μέσων. Στον Έλληνα στρατιώτη μόνο η ξιφολόγχη του έχει απομείνει, και με αυτή αναμένεται να πολεμήσει και να επικρατήσει ενός εχθρού που εξοπλίζεται με φρενήρης ρυθμούς περιμένοντας να αυτοδιαλυθούμε και να αυτοαφοπλιστούμε από μόνοι μας. 

Οι επικεφαλής ενός στρατεύματος, ο επικεφαλής Α/ΓΕΑ όπου έως το 2020 δεν θα έχει αξιόπλοο αεροσκά­φος για να σηκώσει στον αέρα, ο Α/ ΓΕΝ όπου το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχει ως μόνο απόπλοι πρωτεύων πλοίο το...Αβέρωφ, και ο Α/ΓΕΣ όπου τότε ο Ελληνικός στρατός θα έχει υιοθετήσει το δόγμα των Ιρανών του Χομεϊνί περί ανθρώπινων κυμάτων αυτοκτονίας. 

Καμία αντιαρματική τάφρος δεν θα μας σώσει (την εποχή του ελικοπτέρου και του αεροπλανοφόρου και της κάθετης υπερκέρασης), κανένας πύραυλος επάκτιας άμυνας ή αντιεροπορικός ή αντιαρματικός, αν δεν έχεις να ανατάξεις τεθωρακισμένα, αεροσκάφη και πλοία. 

Το μόνο που μπορείς να γλυτώσεις είναι την Αττική και ότι υπάρχει γεωγραφικά κάτω από αυτήν. Τα υπόλοιπα θεωρούνται οριστικά χαμένα και εγκαταλελειμμένα. 

Αυτή είναι π πικρή αλήθεια που κάποιοι κάνουν ότι δεν ξέρουν και άλλοι ότι δεν καταλαβαίνουν. Νομίζουν ότι άμα γίνει η στραβή θα προλάβουν να το σκάσουν και να φύγουν... 

Ας είναι, αυτό θα το δούμε. 

Γιάννης Ασημακόπουλος
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-02/11/2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger