Αρχική » » Φράγκος: Ύποπτο παιχνίδι των Τούρκων στη Θράκη μέσω της Ziraat Bank!

Φράγκος: Ύποπτο παιχνίδι των Τούρκων στη Θράκη μέσω της Ziraat Bank!


ΓΙΑ κίνδυνο αυτονόμησης της Θράκης έκανε λόγο ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και υπουρ­γός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην εκδήλω­ση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτη­νή και έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου στους κυβερνώντες για τα παιχνίδια που παίζουν οι Τούρκοι με τον πρόξενο στην Κομοτηνή και τα υποκαταστήματα της τρά­πεζας Ziraat. 

0 κ. Φράγκος αποκάλυψε ότι το πρώτο στάδιο για την αυτονόμηση της Θράκης έχει ήδη ξεκινήσει από την... Άγκυρα και εφαρμό­ζεται συγκεκριμένα μέσω του υποκαταστή­ματος της Ziraat Bank, που λειτουργεί στην Κομοτηνή και η οποία χορηγεί χαμηλότοκα δάνεια σε μουσουλμάνους για την αγο­ρά ελληνικής γης. 

«Η Ziraat Bank δίνει δάνεια με 3% επι­τόκιό στους μουσουλμάνους για την αγο­ρά ελληνικής γης, την ίδια ώρα που οι δι­κές μας τράπεζες δίνουν δάνεια με επιτό­κιο 14%. Αποτέλεσμα; Οι αγορές γης να είναι 10 προς 1, εις βάρος, φυσικά, των χριστιανών» επισήμανε ο στρατηγός εν αποστρατεία. 

«Σε αυτό το σχέδιο της Άγκυρας προβλέπεται να αποκτηθεί άνω του 50% της γης από μουσουλμάνους της περιοχής και να ενεργοποιηθεί έτσι το πρώτο στάδιο για πι­θανή αυτονομία της Θράκης» είπε χαρακτη­ριστικά ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ. 

Να σημειωθεί ότι η τουρκική τράπεζα, ενώ δίνει χαμηλότοκα δάνεια στους μου­σουλμάνους, χορηγεί δάνεια με αυξημένο αλλά πιο ευνοϊκό επιτόκιο απ’ ό,τι οι ελληνι­κές τράπεζες σε μόνιμους κατοίκους της Κομοτηνής και όταν αυτοί δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν, προχωρά σε κατάσχεση πε­ριουσιακών στοιχείων και ειδικά γης. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger