Αρχική » » Από υπουργός άμυνας... φαντάρος

Από υπουργός άμυνας... φαντάρος


Το ευμέγεθες σακίδιο με το οποίο εμφανί­στηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη εντυπωσίασε πολύ περισσότερο από τα όσα είπε εξερχόμενος. Τι να κουβαλούσε άραγε πέρα από το λάπτοπ του; Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, με άσπονδους φίλους του ποταμίσιου ηγέτη να ισχυρίζονται σκωπτικά πως ήλπιζε ότι ο πρωθυπουργός θα τον έκανε υπουργό στη... θέση του Πάνου Καμμένου (από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό ονειρεύεται), γι' αυτό και είχε στον σάκο υπουργικό κοστούμι που έμεινε αφόρετο, ενώ άλλοι λένε πως μετά την επίσκεψη στον πρωθυπουργό θα πήγαινε για κάμπινγκ μήπως και να ξεχάσει τον πόνο του που είναι εκτός κυβέρνησης. Ή, έστω, στον Στρατό. Αφού δεν μπορεί να γίνει υπουργός Άμυνας ας είναι έστω φαντάρος. Οι πιο ενη­μερωμένοι, πάντως λένε ότι τελευταία ο πρό­εδρος Σταύρος μετακινείται συχνά με το συ­γκεκριμένο αξεσουάρ στην πλάτη ή στα χέρια. Τάσεις φυγής από την πραγματικότητα ίσως ; ... 

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-18/06-24/06-2015)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger