Αρχική » » Το ΠΑΣΟΚ στο 11%!

Το ΠΑΣΟΚ στο 11%!


Γράφει Ο Δημοσθένης Μαρίνος

Την εκκωφαντική υποχώρηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ λίγο πάνω από το 10%, καταγράφει η έρευνα «Forum» της «Metron Analysis», που δημοσιεύει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει... 18%, το ΠΑΣΟΚ 11%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,9%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 5,9%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,8%, οι Οικολόγοι 3,7% και η Δημοκρατική Συμμαχία 1,6%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 31,6%.

Με αναγωγή στα έγκυρα, τα ποσοστά των κομμάτων μπροστά στην κάλπη, διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 29,3%, ΠΑΣΟΚ 17,1%, ΚΚΕ 13,6%, ΣΥΡΙΖΑ 10,7%, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 9,2%, Δημοκρατική Αριστερά 5,9%, Οικολόγοι 5,8%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%.

Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 37,9% για επικράτηση στις επόμενες εκλογές με μικρή διαφορά, ενώ στην πρωθυπουργική καταλληλότητα, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 15,6%, ο Γιώργος Παπανδρέου 5,3% και ο «κανένας» 55,4%.

Στις συσπειρώσεις των κομμάτων, εκείνη της Νέας Δημοκρατίας κινείται στα επίπεδα του 57,8%, ενώ του ΠΑΣΟΚ γκρεμίζεται στο 28,4%.

Αρνητικά είναι τα ευρήματα στα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά, με το 60% των πολιτών να θεωρείται εξαιρετικά πιθανή τη χρεοκοπία της Ελλάδας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η πλειοψηφία δεν θεωρεί ότι η Συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου θα δώσει ουσιαστική λύση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger