Αρχική » , » Στρατευμένος προεδρικός

Στρατευμένος προεδρικός

Ας λέει ο Χρυσοχοΐδης ό,τι θέλει. Αν εκλεγεί ο Πετσάλνικος, είναι σαν να 'χουμε πρόεδρο τον Γιώργο! Το όνομα αλλάζει... 

Το να σου κλέβει την πρω­θυπουργία την τελευταία στιγμή κάποιος Λουκάς, φίλος Σημίτη και μάλιστα τραπεζίτης, είναι χειρότερο από το να στραβοπατήσεις στον κήπο της αυλής του Γιωργάκη και να πέσεις με τα μού­τρα στο λίπασμα. Ή σαν να βλέπεις τον...
εξαρθρωτή της 17Ν, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να τα ρίχνει από τηλοψίας στον σούπερμαν από τη Μινεσότα, τον τραντέλληνα μαραθωνοδρόμο, τον ΓΑΠ! Έτσι ένιωσε ο πρόεδρος της Βουλής όταν του είπαν ότι αντ' αυτού επροτιμήθη ο Γουλιμής - Παπαδήμος. 
Είχε βάλει ο άνθρωπος τα εθνόση­μα στην κρατική λιμουζίνα, είχε λάβει το ύφος «σύννους και περίφροντις», εί­χε ετοιμάσει καμιά δεκαριά κυβικά μέ­τρα με διαγγέλματα προς τον ελληνι­κό λαό και στο τέλος έμεινε αμανάτι με την προεδρία της Βουλής και τον αντι­πρόεδρο Βαϊτση Αποστολάτο. 
Ο κ. Πετσάλνικος, μια ανεξάρτητη και αυτόφωτη προσωπικότητα, αποτε­λεί εγγύηση για τη συνέχεια των αρχών του Κινήματος, οι οποίες συνίστανται στο εξής: «Τσιμέντο να γίνει, ο ΓΑΠ θα παραμείνει». Αν θέσει υποψηφιότητα και εκλεγεί πρόεδρος, μόνο καλά έχου­με να δούμε ως Έλληνες, ως δανειζόμε­νοι και ως Ευρωπαίοι. 

Ντόιτσε Βέλε 

Πρώτα από όλα το να πάρεις όλο το χαρτί στην πασοκάρα σημαίνει ότι έχεις καβαντζώσει (άμεσα ή στο απώ­τερο μέλλον) το Μέγαρο Μαξίμου. Εδώ ο Σημίτης έγινε πρωθυπουργός, στον Πετσάλνικο θα κολλήσουν οι Έλληνες σοσιαλιστές ψηφοφόροι; Άρα και η αδικία με τη μη πρωθυπουργοποίηση του Φίλιππα θα αποκαταστα­θεί και η σχέση μας με τους φίλους Γερ­μανούς θα γίνει υποδειγματική. 
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρας της Βουλής, ως γνωστόν, είναι γερμανοτραφής. Έχει σπουδάσει στη Γερμα­νία, έχει παντρευτεί Γερμανίδα και με­ρικές φορές το στρούντελ του αρέσει περισσότερο κι από το κανταΐφι. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορί­ες το Πάσχα σουβλίζει λουκάνικο με ξινολάχανο αντί για αρνί. 
Σπρεχάρει το Γκερμάνικος καλύ­τερα κι από τον Πέτρο Φυσσούν στην ταινία «Προδοσία» (1964), όπου ο τε­λευταίος υποδύεται τον Φρίτσι υπο­λοχαγό Καρλ φον Στάιν, που κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ελλά­δα ερωτεύεται -χωρίς να το ξέρει- μια Εβραιοπούλα (Έλλη Φωτίου). Αν τον προτιμήσουμε, η Μέρκελ θα μας χαρί­σει ολόκληρο το χρέος -χωρίς να προ­κληθεί πιστωτικό γεγονός- και θα στεί­λει τον Βιετναμέζο αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ να μαζεύει όρυζα στην Άπω Ανατολή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-05/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger