Αρχική » » Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην Ξάνθη!

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην Ξάνθη!


Ένας Στρατηγός ε.α που πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και ανοίγει Εκκλη­σιές, ένας Έλληνας που δεν υπολογί­ζει (Τουρκοπράκτορες και στελέχη του Προξενείου), ούτε βέβαια την το­πική αλλά και την Αθηναϊκή ελίτ, ξεκί­νησε ένα αγώνα που δικαιώνεται. Να υψώσει την Μεγαλύτερη Ελληνική Ση­μαία στο ύψωμα Αυγό στην θέση της παλιάς Σημαίας! Χωρίς καμιά βοήθεια από Ελληναράδες και μεγαλόσχημους ,αλλά με την Ευλογία του Δεσπότη της Ξάνθης που πολλοί τον παρομοιάζουν σαν τον (Παπαφλέσα της Θράκης) και με την βοήθεια του απλού λαού κα­τόρθωσε το ακατόρθωτο! 

Η Σημαία των (7X10Μ) και ο Ιστός - Πυλώνας των 18Μ είναι ήδη έτοιμα και αναμέ­νουν την μεταφορά τους...
στο ύψωμα (Αυγό). Κάνει έκκληση στο ΓΕΣ για την συνδρομή Ελικοπτέρου της Α.Σ για την μεταφορά του Ιστού των 18 μέ­τρων και της Ελληνικής Σημαίας που είναι (7χ10μ) και θα είναι ορατή από παντού ενώ θα φωτίζεται και την νύ­χτα ώστε να ανεβάζει το ηθικό των Πο­λιτών της Ξάνθης και να τρομάζει τους λογής -λογής επισκέπτες από την Τουρκία που θεωρούν και συμπεριφέ­ρονται στην Θράκη μας περίπου ως Τουρκική Επαρχία. (Γιατί κάποιοι στο όνομα της Ευρώπης και της Δημοκρα­τίας τους έδωσαν αυτό το δικαίω­μα). Σημειώνει ο ίδιος: Θα υποβάλλου­με αίτημα στο ΓΕΣ, για την έγκριση - διάθεση του Ε/Π CΗΙΝΟΟΚ, με συ­γκεκριμένες ημερομηνίες για τη μετα­φορά υλικών και ανάρτηση του 18-μέτρου πυλώνα). 

Ας ελπίσουμε το ΓΕΣ που στέλνει τα ε­λικόπτερα του παντού ακόμη και για μεταφορά VIP πρόσωπων να … Αντα­ποκριθεί ! 

Ευχαριστεί από τα βάθη της Καρδιάς του για την Συμπαράσταση και κάνει έκκληση στους Απανταχού Πατριώτες αλλά και στους Κρατούντες! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-03/08/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger