Αρχική » » Προσφυγή στο ΣτΕ για να εφαρμοστούν οι αποφάσεις

Προσφυγή στο ΣτΕ για να εφαρμοστούν οι αποφάσεις


ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ της Δικαιοσύ­νης προτίθενται να ακολουθή­σουν ξανά οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, αφού επέ­λεξαν σήμερα να προσφύγουν στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρα­τείας (ΣτΕ) ζητώντας να διατά­ξει αυτό την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων για τις αυξή­σεις μισθών και την επιστροφή αναδρομικών - και με προσαυ­ξήσεις ακόμα. 

Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό οι στρατιωτικοί επέλεξαν να κόψουν τις όποιες γέφυρες διαπραγμάτευσης με... την πλευ­ρά του υπουργείου Οικονομι­κών και να ακολουθήσουν τον δρόμο της σύγκρουσης, σε μια ύστατη προσπάθεια να λάβουν ό,τι δικαιούνται σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ. 

Όπως ανέφεραν την Τετάρ­τη εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι παρέδω­σαν ψήφισμα στον νέο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Τά­σο Αναστασάτο μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποί­ησαν στην πλατεία Συντάγματος, στενεύουν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης για σταδια­κή αποκατάσταση των μισθών τους. Σήμερα στις 10 το πρωί έχουν αποφασίσει να παρα­στούν στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ, καθώς τα ραντεβού που επεδίωξαν να έχουν με τον υπουργό Οικο­νομικών ακυρώθηκαν και δεν έχει εξευρεθεί κάποια συμβι­βαστική φόρμουλα για το θέμα αυτό. Εκτιμούν επίσης ότι το δι­καστήριο θα διατάξει πλήρη και άμεση συμμόρφωση, χωρίς πα­ζάρια, για το ύψος τους και τα σχετικά χρονοδιαγράμματα. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-07/08/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger