Αρχική » » ΔΕΚΤΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

ΔΕΚΤΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ


Δεκτή έκανε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, την 258/2014 Ατομική Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία οι καταβαλλόμενες από τους Ειδικούς Λογαριασμούς Αλληλοβοηθείας Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας έντοκες προκαταβολές έναντι του εφάπαξ βοηθήματος συνιστούν πιστωτικές διευκολύνσεις και για τον καθορισμό του επιτοκίου επί των προκαταβολών αυτών απαιτείται νομοθετική ρύθμιση. 

Η σχετική απόφαση προβλέπει μάλιστα την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από το υπουργείο... Εθνικής Άμυνας τροποποίησης της παρ. 4 του άρθρου 18 του Ν.Δ. 398/1974, και προς αυτή την κατεύθυνση ο ΥΦΕΘΑ ζητά να εκδοθούν σχετικές αποφάσεις από τις Δ.Ε. των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοηθείας Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και να προωθηθούν αρμοδίως. 

Κ.Α. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/08/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger