Αρχική » , , » Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία


Κόμμα γυαλιστερής εξαπάτησης των νοικοκυραίων και των πατριωτών.

Το ΦΕΚ που βλέπετε καθορί­ζει το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στην Α', Β' και Γ' τάξη του Γυμνασίου.

Για χρόνια η ΝΔ ευαγγελίζεται μια “μετριοπαθή” πατριωτική γραμμή. Αρκετή ώστε το αντίπαλο στρατόπεδο να λέει όποιον είναι ΝΔκράτης «δεξιό» άσχετα αν η ίδια η ΝΔ αποκηρύσσει αυτόν τον όρο σε κάθε ευκαιρία και μιλά για «ευ­ρωπαϊκής πορείας κέντρο». Ενσω­ματώνει και κάποιους πολιτικούς σαράφηδες πατριδοκάπηλους, που σε κατ’ ιδίαν συγκεντρώσεις κάνουν «ακροδεξιές» φιγούρες αλλά επισήμως είναι ο «δημοκρατικός μη αρι­στερός, μη κεντρώος, μη σοσιαλι­στής, αλλά προς θεού όχι «Δεξιός».

Με αυτή την συνταγή η ΝΔ έντυσε με γαλάζιο γλάσσο το γλυκό, που απέξω έδειχνε πατριωτικό κι από μέ­σα υπέθαλπε τις αριστερές σκουληκιασμένες ιδέες. Δεν υπήρξε μεγαλύ­τερος σύμμαχος της διεθνιστικής α­ριστερός, από την εθνομηδενίστρια ΝΔ.

Το ΦΕΚ που παρουσιάζουμε σήμε­ρα, χρονολογείται από το 2006. Ό­πως όλοι οι ένοχοι κρύβουν τις πρά­ξεις τους, έτσι κι αυτό το ΦΕΚ δεν έ­χει λάβει δημοσιότητα. Από ποιόν άλ­λωστε να λάβει; Από την «αξιότιμο» δημοσιογραφική οικογένεια των πα­παγάλων;

Το ΦΕΚ έχει ημερομηνία 10/7/2006 και αποτελείται από οκτώ φύλλα όπου αναλυτικά αναφέρεται ο τρόπος διδασκαλίας των τουρκικών στα Ελληνικά σχολεία. Το υπογράφει με την ιδιότητα του Υφυπουρ­γού ο κ.Καλός Γεώργιος. Ψάχνοντας το βιογραφικό του κ. Καλού είδα ότι υπήρξε μέλος της επιτροπής Ορθοδοξίας της Βου­λής και επίσης μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ιωάννης Λάτσης, με έργο την αποκατάσταση των ομογενών από την Αλβανία. Αναρωτιέμαι πώς συνδυάζονται οι δύο αυτές ιδιότητες με την προώθηση τουρκι­κών στα Ελληνικά σχολεία;

Διαβάζουμε λοιπόν στο ΦΕΚ, στο σκε­πτικό του νομοθέτη: 

«Με τη διδασκαλία της τουρκικής γλωσσάς στο Γυμνάσιο επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας, της Τουρκίας.»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που εισηγείται την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας, αφού εξήντλησε τις δυνατότη­τες ανάπτυξης επικοινωνιακών ικανοτήτων των μαθητών στα Ελληνικά, είπε ας περάσω και προς τους γείτονες...

Και συνεχίζει η ανάλυση του των στό­χων στο ΦΕΚ:

«να κατανοούν και να παράγουν προ­φορικό και γραπτό λόγο

Να αναπτύσσουν γλωσσολογική και κοινωνιογλωσσική ικανότητα Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας θα συμ­βάλλει στην ενεργό συμμέτοχη σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και την κατανόηση της διαφορετικότητας.»

Η πολιτική ιδεοληψία των κρυφοαριστερών της «ευρωπαϊκής πορείας», τους επιτρέπει να κρύβονται πίσω από το (αριστερό) δάκτυλό τους.

Γιατί άραγε κανείς δεν ενδιαφέρεται να προστατεύσει, να αναδείξει και να κάνει κατανοητή την διαφορετικότητα ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά Έθνη που απαρτί­ζουν την Ε.Ε.;

Γιατί κάθε προσπάθεια «κατανόησης» της διαφορετικότητας αφορά αλλόθρησκους, αλλογενείς και εν δυνάμει εισβολείς;

Και γιατί είναι μονόπλευρη; Θα περίμενε κάνεις αυτές οι ενέργειες να είναι αμφίδρομες. Να γίνεται δηλαδή νόμος και στην Τουρκία για να διδάσκονται τα Ελληνικά.

Και αυτό τον «πολυπολιτισμό» που α­ναφέρει το ΦΕΚ, πού τον είδαν; Στον ξε­ριζωμό των προγόνων μας από την πατρογονική τους γη; Αν κάποιος πρέπει να πολυπολιτιστεί», δεν είμαστε εμείς αλλά οι απολίτιστοι γείτονες.

Και μην βιαστείτε να πείτε, «μα δεν δι­δάσκεται, άρα μάλλον το απέσυραν». Δεν γνωρίζω για καμιά απόσυρση αλλά ακό­μη κι αν υπάρχει, δεν αναιρεί το βάρος μιας τέτοιας ενέργειας.

Συνεχίζει το ΦΕΚ:

«Να χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μέσο απόκτησης νέων γνώσε­ων και πολιτισμικών εμπειριών»

Η Ελληνική γλώσσα αναγνωρίζεται ως άρτια, αναγκαία και ιδανική για την ανά­πτυξη πολιτισμού κι επιστημών. Μια με­λέτη μάλιστα στην Αγγλία μας λέει, ότι η διδασκαλία αρχαίων Ελληνικών βελτιώ­νει τις επιδόσεις ανθρώπων με δυσλε­ξία.

Αλλά κατά την ΝΔ, οι Έλληνες θα ωφε­ληθούν πολιτισμικά από τη γνώση της... τουρκικής.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Ας το καταλάβουν οι αγνοί πατριώτες που έ­χουν μπλεχτεί στα κομματικά δίχτυα των επιτήδειων και νομίζουν ότι θα μπορού­σε να Βοηθήσει τη χώρα, ένας τέτοιος σχηματισμός.

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κήρυξε προσφάτως τον πόλεμο στον Εθνικισμό, αλλά η ΝΔ τον έχει κηρύξει εδώ και χρόνια με πιο πρόσφατες τις διώξεις και τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών, που έγιναν από την ΝΔ.

Μόνον ο Εθνικισμός στέκεται υπεράνω των αστικών κομματικών μηχανισμών, γι΄ αυτό και τα κόμματα συμμαχούν ενα­ντίον της Χρυσής Αυγής.

Μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί εμπόδιο όλων των αντεθνικών ενεργειών και γι' αυτό μόνον η Χρυσή Αυγή θα αναιρέσει τα εθνομηδενιστικά σχέδια και θα καυτηριά­σει κάθε πολιτική ενέργεια που ζημιώνει το Έθνος των Ελλήνων. 

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ
(ΕΜΠΡΟΣ-28/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger