Αρχική » , , , , » Επί ποδός πολέμου οι Στρατηγοί στον Έβρο

Επί ποδός πολέμου οι Στρατηγοί στον Έβρο


Τα «πήραν στο κρανίο» φαίνεται οι Στρατηγοί στον Έβρο από τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρ­κίας και πολύ περισσότερο με κάποιους πολιτικούς που φαίνεται ότι θέλουν να παρακολουθούν αμέτοχοι το όλο θέμα, μοιράζοντας απλά ψυχραιμία... Το τι λέγεται στις πολεμικές μονάδες του Έβρου αλλά και το κλίμα που επικρατεί, είναι αντιστρόφως ανάλογο με τους «ειδικούς» αναλυτές της πολιτικής του «κατευνασμού του θηρίου, που διαρρέουν ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική να μην προχωρήσουμε σε απάντηση στις προκλήσεις των Μογγόλων που ολοένα και αναβαθμίζονται! 

Το ηθικό στις πολεμικές μονάδες των νησιών και ειδικά στον Έβρο, σύμφωνα με πηγές, είναι στα ύψη, ενώ στις διαρροές ότι οι Τούρκοι έχουν έτοιμη την πολεμική μηχανή για κατάλη­ψη μικρών νησιών στο Αρχιπέλαγος. Στρατηγός της πρώ­της γραμμής απάντησε στον πολιτικάντη της περιοχής: «Δεν κατάλαβα τα δικά μας τα κανόνια τι πετάνε λουλού­δια»; Αν κρίνουμε πάντως από τις πρόσφατες ασκήσεις και βολές στην περιοχή, μόνο λουλούδια δεν πετάνε ... Αντιθέτως, «ξερνάνε» φωτιά, ατσάλι και θάνατο!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-04/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger