ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ... ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ


ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ!

Πριν από ενάμιση χρόνο το είχε προτείνει ο πρώην ΥΕΘΑ Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος. Τώρα την πρόταση επαναφέρει ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Εσωτερι­κών Ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης. Με άρθρο του στην έντυπη έκδοση της Κα­θημερινής ο... Ναυαρχίδας Χηνοφώτης προτείνει τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνι­κής Ασφαλείας. Πολύ αργά θυμήθηκε τα εθνικά του αντανακλαστικά ο Χηνοφώτης. Γιατί μπορεί όλοι να ξεχνούν αλλά ο “Στό­χος” δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Και θυ­μάται τι συνέβη επί των ημερών του Χηνοφώτη, τότε που έτρεχε στην Άγκυρα και υπέγραφε ντροπιαστικές συμφωνίες. 

Όταν συμφωνήσαμε με τους Τούρκους, στο πλαίσιο... αμοιβαίων ενδείξεων καλής θέ­λησης, εκείνοι να μειώσουν τον αριθμό των μαχητικών τους που μπαίνουν στον ελ­ληνικό εναέριο χώρο (τον οποίο συνεχί­ζουν να αμφισβητούν) κι εμείς να στέλνου­με τα δικά μας μαχητικά άοπλα στον ίδιο χώρο! Δηλαδή η Τουρκία μάς έκανε τη χά­ρη να παραβιάζει με... λιγότερα μαχητικά τον εναέριο χώρο μας κι εμείς σε ανταπό­δοση θα πετάμε άοπλοι στον δικό μας εναέ­ριο χώρο! Με αυτές τις συμφωνίες κύριε Ναυαρχίδα δεν υποθηκεύατε τα δικαιώματά μας στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, ε­νώ δικαιώνατε παράλληλα και τις τουρκι­κές διεκδικήσεις; Τώρα θυμηθήκατε να κά­νετε και εσείς τον... κόκορα;;;

(ΣΤΟΧΟΣ-05/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger