Αρχική » , , , , , , » Ο Καμμένος χωνεύει με σόδα την «αριστερίλα» του ΣΥΡΙΖΑ με τους Τούρκους ανενόχλητους στο Αιγαίο

Ο Καμμένος χωνεύει με σόδα την «αριστερίλα» του ΣΥΡΙΖΑ με τους Τούρκους ανενόχλητους στο Αιγαίο


Άγριο «κράξιμο» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πυρά κατά του υπουργού Άμυ­νας Πάνου Καμμένου εξαπέλυ­σε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή κυρίως τα τουρκικά παιχνίδια στο Αιγαίο, κάτω από τη μύτη του υπουργού.

«0 ακομβίωτος Στρατάρχης είναι μια cult φιγούρα της πολιτικής σκηνής. Έπαιζε μικρός με τα στρατιωτάκια κι είχε απωθημένο να γίνει Αϊζενχάουερ αλλά ως κλασσικός «γιωτάς» έμεινε με τα στρατιω­τάκια στο χέρι. Κανείς από εμάς δεν συνά­ντησε αυτό το καλομαθημένο πλουσιόπαιδο εκεί όπου η αληθινά υπηρεσιακή παραλλαγή ματώνει, ιδρώνει ή σκίζεται στο έρπειν κάτω από συρματοπλέγματα, ούτε στα άλματα ή σε πορεία - βολή. Η πιο μεγάλη πορεία του ήταν από την τραπεζαρία ως το WC. Ο Πάνος, που θα παραιτείτο από την πολιτική, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε Μνημόνιο, έχει γδάρει την γλώσσα του γυαλίζοντας το Τρίτο Μνη­μόνιο, το πιο βαρβάτο, το πιο φαρδύ και πλατύ, το αριστερό.

[...] Ο ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε αληθι­νά στρατιωτάκια για να παίζει...

[...] Με μια σόδα κι ένα Άλκα Ζέτζερ ο Στρατάρχης Σπληνάντερος χωνεύει όλη την αριστερίλα του ΣΥΡΙΖΑ και τρία Μνη­μόνια, τρεις Μουζάλες, τον Φίλη, μαζί με το ασφαλιστικό και το φορολογικό τσουνάμι, ταφόπλακα της οικονομίας.

[...] Ο κ. Κρανιδιώτης έκανε λόγο όμως και για τις τουρκικές προκλήσεις, όχι μόνο τις υπερπτήσεις αλλά και για το τουρκικό ερευνητικό Τσεσμέ, που τριγυρνούσε στο κεντρικό Αιγαίο, σε ελληνικές υφαλοκρηπίδες. «Το ΠΝ και η στρατιωτική ηγεσία έκαναν όλα όσα έπρεπε κι ήσαν πανέτοιμοι. Όμως σε αυτές τις περι­πτώσεις την τελική απόφαση την δίνει η πολι­τική ηγεσία. Τι έγινε; Μου λένε τίποτα. Οι Τούρκοι λοιπόν μπήκαν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, έκαναν έρευνες και έφυγαν κύρι­οι; Αυτό, θα ήταν πρωτοφανές τετελεσμένο, ανήκουστο προηγούμενο. Ακούσατε έστω για κάποιο διάβημα διαμαρτυρίας;»

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-09/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger