Αρχική » , , , , » Μήνυση στον Καμμένο από αστυνομικό της Κω

Μήνυση στον Καμμένο από αστυνομικό της Κω


Για την άρση ή μη της ασυλίας του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου καλείται να αποφασίσει η Βουλή μετά την διαβί­βαση μηνυτήριας αναφοράς που έχει κατατεθεί σε βάρος του από αστυνομικό στην Κω.

Αφορμή στάθηκαν επεισόδια στην Κω τον περασμένο Αύγουστο, όταν κατά την επίσκεψη του κ. Καμμένου με αφορμή το μεταναστευτικό, κάτοικοι της Κω πέταξαν αυγά και μπουκάλια με νερό εναντίον του με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλει­ας. 

Τότε ο υπουργός κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο λέγοντας πως «επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί». 

Κατόπιν αυτού, ο φερόμενος ως υποκινητής αστυνομικός κατέθεσε σε βάρος του κ. Καμμένου αγωγή με την οποία διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ύψους 19.950 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη και μήνυση με την οποία ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμηση.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-21/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger