Αρχική » » Ετήσιος Μπαζα-μίας 2013

Ετήσιος Μπαζα-μίας 2013


Τις προβλέψεις μην τις περιφρονάς. Αυτές θα σου δώσουν για να φας και όχι το γκουβέρνο με τα παραμύθια της Χαλιμάς. 

Η νέα χρονιά δικαιώνει την κα­ταγωγή της. Είναι γνήσιο τέ­κνο του 2012, εγγόνι του 2011 και δισέγγονο του ανεπανάληπτου 2010 (με το Μνημόνιο). Μπήκε όπως άρμοζε σε τέτοιο καμάρι - με όλη την παραφροσύνη που του έπρεπε και τις πανάκριβες δυσάρεστες εκπλήξεις. Η στρογγυλή σφαίρα (από το Μο­ναστηράκι την πήρα με 10 ευρώ) προ­λέγει τα ακόλουθα:...
Ιανουάριος: 

Η τρόικα αποφασίζει και η κυβέρνηση συμφωνεί ότι είναι άδικο να σου βά­ζει η Εφορία χέρι στις καταθέσεις αν χρωστάς περισσότερα από 500 ευρώ. Η πρώτη σκέψη είναι να σου αφαιρούν ποσά ακόμα κι αν δεν χρω­στάς τσέντουλο. Έτσι η ζωή σου απο­κτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και το χάος (ντόπιο προϊόν που κάνει θραύ­ση στα γκισέ των φρενοκομείων) συ­ναποφασίζει και επίσημα για το μέλ­λον σου. 

Φεβρουάριος: 

Το μέτρο για το άρμεγμα των κα­ταθέσεων επανεξετάζεται έπειτα από προσφυγή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΣούπερΛίγκας. Το σκεπτικό του γίνεται δε­κτό και ακόμα ένα πιο δίκαιο μέτρο περνάει νύχτα από τη Βουλή: στους οφειλέτες δεν αφαιρούνται χρήματα αλλά όργανα του σώματος (νεφρά, σπλήνες), τα οποία δημοπρατούνται και τα έσοδα περνούν κατευθείαν στον ειδικό λογαριασμό της τρόικας. 

Ελικόπτερο 

Μάρτιος: 

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την ώρα που ετοιμάζει μια σχολική τσάντα με τα προσωπικά εί­δη που θα πάρει μαζί του στα κάτερ­γα, ανακαλύπτει το χαμένο στικάκι με τη «λίστα Λαγκάρντ», ένα παλιό τεύ­χος του «Σεραφίνο», δύο τρίχες από το μουστάκι του ΓΑΠ και έναν οδηγό σύνταξης Μνημονίων για αρχαρίους. 

Τα πετάει όλα και κρατάει τις τρί­χες από το ΓΑΠομούστακο. Τις τυλί­γει σ' ένα αραχνοΰφαντο τσίτι που πε­ρίσσεψε από φόρεμα της Βίκυς Στα­μάτη και φτιάχνει ένα συλλεκτικό φυ­λακτό. 

Στη συσκευασία του φυλαχτού πε­ριλαμβάνει μια λαδόκολλα από σου­βλάκι που έφαγε ο Θόδωρος Πάγκα­λος και μία αφίσα της «Σούπερ Κατε­ρίνας», όπου ποζάρει ο Παύλος Γερουλάνος με φόρμα γυμναστικής και στο χέρι ένα κομμάτι σάμαλι. 

Απρίλιος: 

Την πρώτη του μήνα οι τροϊκανοί επιβιβάζονται σ' ένα ελι­κόπτερο και φεύγουν, ραίνοντας την Αθήνα με πεντακοσάευρα. Προη­γουμένως έχουν εκδώσει ανακοίνω­ση όπου απολογούνται στους Έλληνες για τα εγκλήματά τους και υπό­σχονται να δώσουν πίσω τα κλεμμέ­να τσοντάροντας από την τσέπη τους. Σχεδόν όλοι ενθουσιάζονται και πα­νηγυρίζουν. Ελάχιστοι θυμούνται ότι είναι Πρωταπριλιά. Συνεχίζεται... 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία - 07/1/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger