Αρχική » , , » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΚΩΔΙΚΟΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ. «Ασπίδα» 800 αξιωματικών του Στρατού στην παρέλαση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΚΩΔΙΚΟΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ. «Ασπίδα» 800 αξιωματικών του Στρατού στην παρέλαση.


• Έγγραφο-σοκ της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης. Τα οκτακόσια άτομα που θα τοποθετηθούν με ονομαστικές προσκλήσεις απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.
• Τι φοβούνται ότι θα συμβεί και παίρνουν τα μέτρα τους τόσο νωρίς.
• Κατεπείγουσα διαταγή δύο μήνες πριν από την 25η Μαρτίου για να προστατευτούν ο Παπούλιας και οι επίσημοι από την οργή του αγανακτισμένου λαού. 

Πανικός έχει καταλάβει το σύ­στημα διακυβέρνησης του κ. Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουρ­γών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που συντηρούν την αστυνο­μική προστασία στους πολιτικούς για να τους...
προφυλάξουν από τη διογκούμενη λαϊκή οργή. 

Τρανή απόδειξη αποτελεί το κατεπείγον έγγραφο του ΓΕΣ, που αποκαλύπτει σήμε­ρα η «δημοκρατία» και το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανι­σμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύμα­τος προκειμένου να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα. 

Σύμφωνα λοιπόν με κατεπείγουσα δι­αταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκη­σης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), δυο ολόκληρους μήνες πριν από την παρέλα­ση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα σχε­διάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους. Όλοι αυτοί θα στα­θούν απέναντι από το Μνημείο του Αγνώ­στου Στρατιώτου ώστε όσοι επίσημοι ανεβούν στην εξέδρα να γλιτώσουν από έναν ακόμα πιθανό εξευτελισμό από την μήνιν των πολιτών. 

Με τον τρόπο αυτόν επιχειρείται να καταληφθεί όλος ο χώρος μπροστά από την πλατεία από αξιωματικούς του Στρατού, ώστε οι αγανακτισμένοι πολίτες, το κομμά­τι της κοινωνίας που βράζει, να μην έχουν πρόσβαση και να αποκοπούν από τον χώ­ρο της στρατιωτικής παρέλασης! 

Για πρώτη φορά δηλαδή στην ιστορία του ελληνικού κράτους (αφού ακόμα και όταν δεν λειτουργούσε η Βουλή δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο) δημιουργείται prive πε­ριχαρακωμένος ιδιωτικός χώρος παρέλα­σης, που ομοιάζει με ανθρώπινο συρματό­πλεγμα και φέρνει στον νου τις δυναστικές εποχές του Νάσερ στην Αίγυπτο. 

Το έγγραφο 

Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 και αποστέλλεται από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δη­λαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώ­μα κ.λπ. Επισημαίνονται, σε τραχύ ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, τα εξής κωμικοτραγικά και τραγελαφικά: 

1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απένα­ντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. 

2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονο­μαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσ­δήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα. 

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγ­μένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθο­ρισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερι­νού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντι­παραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο. 

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακα­λούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλή­σεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μο­νάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.). 

Ενδιαφέρον έχει και ή διασπορά δυνάμε­ων απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι προσκλήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού είναι 210, για την ΕΛ.ΑΣ. 30, το Λιμενικό Σώμα 20, την Πυροσβεστική 20 και οι υπόλοιπες διατίθενται προφανώς σε ημετέρους δημόσιων υπηρεσιών. 
Είναι απορίας άξιον εάν η χαρτογράφηση και η υλοποίηση του ειδικού στρατιωτικού σχεδίου τελούν εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Εθνικής Άμυνας. Επίσης είναι άγνωστο ποιος το σκέφτηκε και ποιο πολιτικό πρόσωπο έχει βάλει από κάτω την υπογραφή του. 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/1/2012)

1 σχόλια:

  1. ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑ ΑΘΛΗΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger